Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.
Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#51 » 27. jul 2015, 08:02

me too...
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#52 » 27. jul 2015, 09:15

Er kommet
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#53 » 27. jul 2015, 10:59

også her
mvh Jette


naesager
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#54 » 27. jul 2015, 14:25

Yes. Fik den også :)

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#55 » 27. jul 2015, 15:41

Fino :D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#56 » 28. jul 2015, 13:34

Også her...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Dadski
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 167

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#57 » 28. jul 2015, 16:22

Også her....
Yoder YS640 - GMG Daniel Boone (Wifi) - Kamado Joe Classic, Black Edition - Weber Go Anywhere -


Clausols1
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#58 » 28. jul 2015, 22:38

Hej John R.

Som skrevet på PM så tilmelder jeg en +1 (René Nørbjerg).Jeg overfører lige en portion penge mere på Mobilepay

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#59 » 29. jul 2015, 07:46

Clausols1 skrev:Hej John R.

Som skrevet på PM så tilmelder jeg en +1 (René Nørbjerg).Jeg overfører lige en portion penge mere på Mobilepay


Claus det er bare 10-4 de er modtaget :)
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#60 » 29. jul 2015, 07:47

Tilmeldte

John.R 1
Swopper 1
Højland 1
Dadski 1
naesager 1
Angus = 1
jeslan = 1
JetteM = 1
skaal-um 1
Clausols 2

Så er der 1 plads tilbage
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#61 » 29. jul 2015, 16:45

I forbindelse med kurset, er det jo muligt at bestille fra Fredstone til gode priser. Og jeg kunne da vældig godt tænke mig en bagesten plus aluplade til min ODC Montreux.
Men når jeg læser på Freds side, så står der, at stenen ikke kan bruges på glasemalje. Og det har min grill. Samtidig synes jeg, at jeg har set i gruppen at folk bruger en Fredstone på nævnte grill.
Hvordan hænger det sammen?
Har jeg misforstået noget?
mvh Jette

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#62 » 30. jul 2015, 12:01

JetteM skrev:I forbindelse med kurset, er det jo muligt at bestille fra Fredstone til gode priser. Og jeg kunne da vældig godt tænke mig en bagesten plus aluplade til min ODC Montreux.
Men når jeg læser på Freds side, så står der, at stenen ikke kan bruges på glasemalje. Og det har min grill. Samtidig synes jeg, at jeg har set i gruppen at folk bruger en Fredstone på nævnte grill.
Hvordan hænger det sammen?
Har jeg misforstået noget?


Hej Jette

Nej, du har ikke misforstået noget. :-)
Det der egentlig er problemet er, at vores krydderier indeholder ret så meget sukker og alt andet lige vil denne sukker blive omdannet til karamel ved næste gang grill, HVIS risten ikke gøres tilstrækkelig ren mellem hver grilning og denne karamel bliver så utrolig varm, at den kan få porcelænsemaljen til at boble, så derfor anbefales der, at ligge 2 stk. forhøjer stykker imellem sten og rist, da den cirkulation gør, at varmen ikke bliver så ekstrem under stenen.
Mht. mine egne porcelænsemaljeret riste (5 stk.) så har jeg aldrig oplevet problemer, da de bliver vasket af efter hver omgang grilning.
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#63 » 31. jul 2015, 11:32

Hej Fred

Tak for forklaringen. Jeg vil så vente til jeg har set stenen i funktion på kurset, før jeg beslutter, om den er et must for mig.
I øjeblikket bruger jeg en bageplade, købt i Ikea, når jeg bager brød og en no name pizzasten til pizza, når jeg bager i grillen. Og det fungerer såmænd ret godt.
Pizza bliver dog bedst i min ovn i køkkenet. Men der er de også super.

Mvh Jette
mvh Jette

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#64 » 31. jul 2015, 14:04

JetteM skrev:Hej Fred

Tak for forklaringen. Jeg vil så vente til jeg har set stenen i funktion på kurset, før jeg beslutter, om den er et must for mig.
I øjeblikket bruger jeg en bageplade, købt i Ikea, når jeg bager brød og en no name pizzasten til pizza, når jeg bager i grillen. Og det fungerer såmænd ret godt.
Pizza bliver dog bedst i min ovn i køkkenet. Men der er de også super.

Mvh Jette


Hej Jette

Super. .1%¤

I princippet er det total underordnet hvilken redskaber, udstyr, ovn eller grill vi bruger, det eneste det overhovedet handler om er, at vi får bagt nogle super gode pizzaer til egen og familiens tilfredshed. :-)
MEN mht. til næste lørdag, så vil du nok blive forbavset over kvaliteten og i særdeleshed smagen på de 24 pizzaer som vi alle bager på grill.
I særdeleshed vil du nok blive en del overrasket over de pizzaer vi bager i Primoen.
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#65 » 1. aug 2015, 05:39

Mangler et brugernavn
Jeg har modtaget en betaling fra Kenneth P kan du ikke lige sende mig en pm :) så jeg kan få brugernavn og navn til at passe sammen :)
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#66 » 2. aug 2015, 09:29

Da vi har fået et afbud så er der 2 pladser tilbage

Tilmeldte

John.R 1
Swopper 1
Højland 1
Dadski 1
Angus = 1
jeslan = 1
JetteM = 1
skaal-um 1
Clausols 2
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#67 » 4. aug 2015, 13:44

Så er teltet sat op til Lørdagens Pizza Kursus :) Så er der kun lige borde og stole tilbage som mangler :-D

2015-08-04 13.35.49.jpg



Der er stadigvæk 2 pladser ledige vis der er et par stykker der vil med :-D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#68 » 4. aug 2015, 13:51

Hold nu fast det ser prof. ud!!!!!! ;O)

Glæder mig for vildt, til at møde andre "GrillGuru'er", og ikke mindst Fred, og høste
lidt erfaringer, af hans store viden!!!!
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

Dadski
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 167

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#69 » 4. aug 2015, 14:45

Vi tager squ ikke hjem før alle øl og pizza'er er fortæret [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Yoder YS640 - GMG Daniel Boone (Wifi) - Kamado Joe Classic, Black Edition - Weber Go Anywhere -


Højland
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#70 » 4. aug 2015, 17:43

Jeg glæder mig som et barn glæder sig til juleaften :-D :-D Det ser super godt ud John .1%¤ .1%¤
VH
Højland

OTG 57
Q300 m.Rotisserie

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#71 » 7. aug 2015, 14:04

Der er stadigvæk 2 pladser ledige hvis der er et par stykker der vil med :)
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#72 » 7. aug 2015, 16:54

Kære GG'er der har tilmeldt sig til kurset hos John, jeg glæder mig rigtig meget til, at møde jer ALLE :-D
Jeg vil gøre mit til, at vi får et kanon godt kursus og at vi ALLE får bagt nogle super lækrer pizza. .1%¤
HUSK, at hvis i har specielle ønsker om lækre og anderledes ingredienser, så er i meget velkommen til at tage det med, husk på, at det kan være god inspiration for andre. :-)

Knæbeskytter, fald-a-hat, tandbeskytter og sikkerhedsbriller burde ikke være nødvendig, men husk et forklæde og fotografiapparatet. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


Højland
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#73 » 8. aug 2015, 17:54

Hej
Fred og John+familie
Tak for en god og lærerig dag.

Kenneth
VH
Højland

OTG 57
Q300 m.Rotisserie

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#74 » 8. aug 2015, 18:21

Jeg siger også tak til Frederik for god indlæring og tak til Ulla og John for at lægge hus til og selvfølgelig tak til alle for at gøre det til en god og underholdende dag... .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#75 » 8. aug 2015, 19:13

Vi vil gerne takke jer alle som var med, for en rigtigt god og hyggelig dag :-D

Og ikke mindst Frederik for sin gode måde at lære fra sig på så man virkelig forstår det (om ikke andet så forstår man det efter et par små sidebemærkninger) :)

Lige lidt billeder fra dagens pizzakursus :-D

2015-08-08 13.03.54.jpg
2015-08-08 13.32.00.jpg
2015-08-08 13.33.15.jpg
2015-08-08 13.33.38.jpg
2015-08-08 13.47.42.jpg
2015-08-08 13.47.45.jpg
2015-08-08 13.54.28.jpg
2015-08-08 13.54.49.jpg
2015-08-08 13.54.53.jpg
2015-08-08 15.46.01.jpg
2015-08-08 15.46.08.jpg
2015-08-08 15.46.13.jpg
2015-08-08 15.46.22.jpg


Stor tak til Michael fra TBSgrillshop.dk for at sponsorer Trækul til dagen :-D
Stor tak til Hasim fra Traekul.dk for at sponsorer Trækul til dagen :-D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#76 » 9. aug 2015, 00:39

Også tusind tak fra mig for en god og lærerig dag. Det var hyggeligt at møde jer alle. Tak til Fred for fin undervisning - nu må jeg snart kunne finde ud af det, og tak til Ulla og John for at lægge hus til. Dejligt at se jer igen.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#77 » 9. aug 2015, 09:34

Hej...

Jeg vil også gerne takke, IKKE mindst John & hustru, for at ligge matrikel til, men også de
fremmødte GG'ere!
Selvfølgelig også Frederik, for en, trods "Nørderiet", MEGET lærerig og inspirerende dag!

Nu kan jeg ikke lige huske, hvem som er hvem, men ham den anden "stakkel", der som mig selv, også er "udstyret" med en Kenwood køkkenmaskine, har jeg medsendt link, til en opdateret dejkrog, der
skulle bringe Kenwood'en, i nærheden af "Teddy's" kvalitet!!!

http://www.skiftselv.dk/tilbehoer-koekk ... -kw711659/


Håber at mødes til et andet GG-arrangement!!!



Kenn
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#78 » 9. aug 2015, 11:31

Også herfra en kæmpe TAK for en super god dag i GG regi, rigtig dejlig som i ALLE gik til opgaven med stor entusisame, det var rigtig flotte pizzaer som blev lavet og efterfølgende bagt af. :-)
Det er altid en stor fornøjelse, når der bliver udvist stor interesse for opgaven og der som deraf følger bliver stillet mange spørgsmål. .1%¤

Stort TAK til Ulla og John fordi i stillede matrikkelnummer, super dejlig telt og grill til rådighed, det var rigtig flot og godt arrangeret. .1%¤

Også herfra stor tak til Michael fra TBSGrillshop og Hasim for at i stillede kul til rådighed, så vi kunne lege med vores kære grill. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#79 » 9. aug 2015, 13:35

Skulle hilse fra knægten og sige tak for pizza der var jo en del tilbage :-D

image.jpg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

jeslan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#80 » 11. aug 2015, 10:31

Hej
Også herfra skal der lyde tak.
Til john for at vi måtte invadere haven, og Fredrik for hans energiske, pædagogiske og ligefremme stil.
Det var meget lærerigt at få lov til at "mærke" hvordan dejen skal føles for at være helt rigtig, og se hvilken forskel æltningen kan have på dejen.

Da jeg normalt laver pizzaer på Weber, var det også interessant at lave pizzaer på Primo XL.

Jeg var den anden "stakkel" med Kenwood, og har lige bestilt ny dejkrog, så nu skal der eksperimenters. .1%¤

Tak til alle for en hyggelig eftermiddag i jeres selskab, og forhåbentligt på gensyn.

Mvh
jesper

Brugeravatar

jeslan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#81 » 13. aug 2015, 21:33

Opdatering på dejkrog.
Krogen kom i går, og skulle selvfølgelig afprøves på koldhævet pizza dej til weekenden.
Se de vedhæftede billeder.
Tak til swopper for kenwood tips, og fred for gode tips på pizza kurset.

Dejen blev super, blød og let at strække ud.

Billede af dejkrog og dej, det er den nye krog til venstre.
Billede

Nærbillede af dejen.
Da jeg var alene hjemme, kunne jeg desværre ikke få et billede af "vindue's prøven".
Billede

Konklusionen er helt sikkert; at med ny dejkrog, kan kenwood'en godt anvendes (indtil der bliver luft i udstyrs budgettet, til en bjørn)

:-D

mvh
jeslan

Brugeravatar

Dadski
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 167

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#82 » 13. aug 2015, 23:59

image.jpg
Jeg tog også chancen og købte en Kenwood Major og den nye dejkrog. De spiller fint sammen og dejen kravler ikke op - også her blev dejen blød og nem at arbejde med.

Tak for et godt kursus, håber der kommer flere......
Yoder YS640 - GMG Daniel Boone (Wifi) - Kamado Joe Classic, Black Edition - Weber Go Anywhere -

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#83 » 14. aug 2015, 10:00

Ser super-godt ud Jesper, og velbekomme med hensyn til "fidus"!!! .1%¤

Kunne dog godt have tænkt mig, at se det færdige resultat!!!?

Har selv modtaget dejkrog, og skal i gang, her i weekenden, og have bagt nogle
pizza'er af, i "krematoriet"!!! :P
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#84 » 17. aug 2015, 12:23

Så fik jeg også lige en lille hilsen til minde om pizzakurset - en fartbøde!!! Det mest luskede sted, men den blev udstedt kl. 16.27 og jeg var en af de sidste, der kørte fra Fårevejle, så I andre er nok sluppet. Det er åbenbart en yndet strækning for politiet, da de har stået der mindst 3 gange i løbet af ca. 1 uge. 70 km hvor man må køre 50 - ØV - kr. 3.000,- og klip i kørekortet. Den første fartbøde nogensinde. Vi var ifølge den lokale avis 10 ud af 75!!
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#85 » 17. aug 2015, 12:52

Angus for den da det er surt......... (Og de siger det er de helt unge mennesker der køre stærkt :lol: )

Var det i Gislinge de stod igen ?
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#86 » 17. aug 2015, 13:27

Det er da forbandet...Ærgelig udgift... :x
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1460

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#87 » 17. aug 2015, 14:35

Øv hvor surt. Der skal smedes mange pizzaer før det går op og bliver glemt :-(
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#88 » 18. aug 2015, 06:46

John.R skrev:Angus for den da det er surt......... (Og de siger det er de helt unge mennesker der køre stærkt :lol: )

Var det i Gislinge de stod igen ?


Ja, på Adelers Alle. Når man kører der regelmæssigt, ved man, at de tit er der. Det er kun byskiltene, der indikerer, at der er 50. Der er jo næsten ingen bebyggelse etc. Men OK, sådan er reglerne, og når de mangler penge, stiller de sig derud et par timer, hvilket de åbenbart gjorde ca. 3 gange den uge :lol: :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#89 » 18. aug 2015, 06:56

ja de har et par steder på Adelers Alle som de syntes de skal være
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#90 » 20. aug 2015, 19:49

Så blev det tid til at afprøve hvor godt man nu havde hørt efter :-D

Så lavede fred´s koldhævet pizza dej i går så den var klar i dag

2015-08-20 18.17.16.jpg
2015-08-20 18.10.27.jpg
2015-08-20 18.03.43.jpg
2015-08-20 17.57.46.jpg


Også ville knægten jo også selv lave en som han kunne bruge til madpakken i morgen så det fik han da lov til man skulle jo tro han havde luret med på kursuset :-D

2015-08-20 18.45.40.jpg
2015-08-20 18.57.38.jpg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Højland
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 67

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#91 » 20. aug 2015, 20:03

Jeg kan se du har haft tid til at høre efter,selv om du skulle sørge for grill og andet.

De ser super godt ud. :-D
VH
Højland

OTG 57
Q300 m.Rotisserie

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#92 » 21. aug 2015, 08:12

Hej John

Super flot, dejlig opbagning og kulør. .1%¤

Mht. Calzona pizza, så husk, at sænke temperaturen til 210-220 grader. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


Dennis71
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 9

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#93 » 21. aug 2015, 11:32

Hej

Ang. den dejkrog der bliver linket til. Er der nogen der ved om den passer til en Kenwood chef KM 300?

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1840
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#94 » 21. aug 2015, 12:07

Fred skrev:Hej John

Super flot, dejlig opbagning og kulør. .1%¤

Mht. Calzona pizza, så husk, at sænke temperaturen til 210-220 grader. :-)


Hej Fred

Det var jo det jeg havde glemt med hensyn til tempreturen på Calzona den er nu skrevet ind i hukommelsen takker
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


JetteM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 107

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#95 » 21. aug 2015, 12:14

mvh Jette

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#96 » 23. aug 2015, 14:30

Har købt den til "Major'en", og den er Intet mindre, end GENIAL!!
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#97 » 24. aug 2015, 21:41

Så fik jeg også prøvet både KEG, Fredstone og dej. Og jeg bliver bedre med spaden næste gang. I stedet for durum malede jeg noget hvede meget groft og det virkede fint... :P
pizza 1-1.JPG

Temp. var jo nok en smule i overkanten... :lol:
pizza 3-3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

jeslan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#98 » 23. okt 2015, 20:13

Hej
Det er ved at være lang tid siden vi mødes hos John R.
Det satte gang i pizza bagningen for mit vedkommende, og jeg har netop opgraderet min grill til en PizzaParty oven.
Billeder ses her.

20151023-DSC03004_l.JPG


IMG_20151023_180743_l.jpg


2015 - 3_l.jpg


Det er stadig Freds opskrift som anvendes, dog med surdej.
:-D

God weekend.
Mvh
Jesper

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 308

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#99 » 26. okt 2015, 08:12

Ser godt ud Jesper!

Hva' står så'n "ovn" i?!



Kenn
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

jeslan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6
Kontakt:

Re: Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015

Indlæg#100 » 27. okt 2015, 06:24

Hej Swopper
Den står i omkring 900 EUR (830 + transport 90)

http://pizzapartyshop.com/en/3-wood-fired-oven

En bekendt var på sommerferie nær Firenze, og prøvede ovnen i det hus de havde lejet. Han blev ret så glad for den og tog en med hjem i bilen. :-D
Ovnen er ikke så tung, og stenene i bunden kan taget ud ved transport.

Efter at have set og smagt pizzaerne, måtte jeg selvfølgelig også have en. Og den kan virkelig lave fantastiske pizzaer.
(det kræver dog lidt træning, da det er anderledes en på grill - pizza'en skal bage max 1-2 minutter)


Pizza med laks, løgkompot, rosmarin.
P1060252r.jpg


Skinke, ost, champignon
20151025_183553.jpg


De helt rigtige leopard pletter
20151025_183604.jpg


/jesper

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster