Side 2 af 2

Re: Dejkrogen til Kenwood

: 19. apr 2016, 08:06
af BSP
Torp Hedehusene skrev:Min erfaring er den ælder optimalt ved dejvægte over 750 gr.
.

Tak! Til pizza plejer jeg at lave dejen af 2,5dl vand og 500g mel, så jeg må hellere prøve at lave en større portion!

Re: Dejkrogen til Kenwood

: 19. apr 2016, 08:24
af Treblach
BSP skrev:
Torp Hedehusene skrev:Min erfaring er den ælder optimalt ved dejvægte over 750 gr.
.

Tak! Til pizza plejer jeg at lave dejen af 2,5dl vand og 500g mel, så jeg må hellere prøve at lave en større portion!


Det du angiver, 2,5 dl vand og 500 gr mel giver jo netop 750 gr, så det burde være nok.
Noget andet der kunne drille, er hvis dejen bliver lidt for tør/hård.

Re: Dejkrogen til Kenwood

: 19. apr 2016, 08:26
af Treblach
Noget mel suger mere vand end andet.

Re: Dejkrogen til Kenwood

: 19. apr 2016, 08:27
af prause
Jeg har ikke prøvet Kenwood hverken med den nye eller den gamle krog. Men Assistenten har samme problem - den fungerer (IMO) først rigtig godt ved vandmængder fra 600ml og op. Heldigvis kan man jo aldrig få for meget pizza...

Re: Dejkrogen til Kenwood

: 19. apr 2016, 09:11
af BSP
prause skrev:Jeg har ikke prøvet Kenwood hverken med den nye eller den gamle krog. Men Assistenten har samme problem - den fungerer (IMO) først rigtig godt ved vandmængder fra 600ml og op. Heldigvis kan man jo aldrig få for meget pizza...

.1%¤ HMMM.... PIZZA!!! :lol: