Røgovn spørgsmål?

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
citybilen82
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 84

Røgovn spørgsmål?

Indlæg#1 » 15. apr 2013, 21:27

Hej GG

Er blevet i tvivl om, om røgen i en røgovn skal kunne forlade ovnen via en skorsten eller om tønden skal være tæt?
Med venlig hilsen

Mads

Primo Kamado oval XL
Primo Kamado oval jr.
Borniak UW-70
Weber 57Ø
Weber Q300


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Røgovn spørgsmål?

Indlæg#2 » 15. apr 2013, 21:41

skorsten/lem eller lignede
Hilsen Bear

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1799

Re: Røgovn spørgsmål?

Indlæg#3 » 16. apr 2013, 07:25

Tjek evt. her: http://www.roegeovnens-venner.dk/ under røgeovne i venstre side.
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster