Start på en produktiv fremtid!

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#1 » 8. feb 2015, 00:07

Godaften til alle eller skulle man sige godnat?:D

Jeg er splinterny bruger på forummet. Men har igennem årene brugt mange af jeres indlæg til inspiration til det ene eller andet. Ros ros ros, for altid at holde et super højt niveau, og for at leverer så mange ting til madlavningen og fremstillingen af selv samme. Super fedt.:)

Lige hurtig lidt om mig selv. Jeg er 25år og bor i Nykøbing F sammen med min kæreste og 2 børn. En dreng og en pige.:) Til dagligt arbejder jeg som Slagter. Men, men, men desværre har jeg pådraget mig en voldsom håndeksem, som desværre er med til at sætte en stopper for det arbejde jeg elsker allermest og det som min familie har lavet i generationer, slagterfaget. Suk.
Det er en sørgelig historie. Men det stopper mig ikke. For jeg er dybt forelsket i alt hvad der har med rygning, saltning og Tørring af kød etc at gøre. jeg elsker at lave mad og ville elske at producere mit eget forbrug af pålæg, skinker, spegepølser, osv. Altså i min fritid. Min viden indenfor de forskellige produkter (røgeovne, sousvide, saltsprøjte, køkkenmaskiner, osv.) er dog begrænset. Her kommer i ind i billedet:P

Jeg har et rådighedsbeløb som ligger et sted mellem 20.000kr - 25.000kr. Jeg er desværre (nogen gange er det sgu "desværre") indrettet sådan at jeg VIL have det bedste og ofte også det største. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg nu skal ud og investere i den bedste røgeovn, der rækker 25.000kr nok ikke så langt:P Men i denne henseende skal det blot forståes sådan at jeg vil have kvalitet for hvad jeg har at "rode med". Om det så koster lidt ekstra gør knap så meget. F.eks. Vil jeg hellere undvære et fjernsyn hvis ikke jeg kan få det bedste eller det som jeg har udset mig. Ups, det var et sidespring. Sorry:)


Nå, nu kommer vi så til mine spørgsmål:

Røgeovn:
Den ovn jeg søger skal både kunne varm- og koldrøge. Så er jeg lidt i tvivl om den skal være elektronisk-styret eller blot manuel(?)? Størrelsen betyder ikke så meget. Men hvis der kan hænge en lakse-side eller andre lange(?) fisk, så vil det være at foretrække. Det skal være muligt at sætte riste i ovnen, og der skal selvfølgelig være, så man kan hænge kroge på stænger.

Forventet pris. 5.000kr-8.000kr

Køkkenmaskine:
Jeg er blevet dybt forelsket i en Thermomix TM5. Den er hamrende dyr, men den vil jeg simpelthen eje. Jeg har i forvejen en kitchenaid foodprocessor og blender. Blenderen fra kitchenaid er jeg bare så skuffet over. Så den skal ud ud ud. Og så skal der købes nyt nyt nyt:P Så en Thermomix it will be. Jeg har allerede besluttet mig omend jeg venter på at få en demonstration af en sælger. Spændene:D
Den nøjagtige pris er jeg lidt i tvivl om.

Forventet pris. 8.500kr

Sousvide:
Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg har kun hørt godt om det og jeg skal selvfølgelig eje sådan en.

Forventet pris. 2.500kr-3.500kr

Vacummaskine:
En god kvalitetsmaskine med dobbelt-forsegling samt indstilling til at tage hensyn til om der er væske i posen.

Forventet pris . 1.500kr-2.000kr

Pålægsmaskine:
Den skal havde indstilling op til min. 180mm, der skal være slæde på og holder til at holde kødet fast. Størrelsen må ikke være for voldsom, altså ikke industri-stor, men heller ikke nødvendigvis klapsammen-agtig-OBH-halløj.

Forventet pris 1.500kr-3.000kr

Andre/andet maskiner/tilbehør jeg har behov for, for at komme igang med produktionen?:) Evt. Noget til at stik-salte med. Grill's har jeg rigeligt af.

Jeg ville være meget taknemmelig hvis nogen ville tage sig tid til at give mig deres besyv på hvilke maskiner jeg bør gå efter.

På forhånd tak. Og undskyld hvis noget i denne stil er skrevet før og jeg derfor smadre forummet med unødvendigt bras:$ Samtidig var jeg lidt i tvivl om hvor jeg skulle skrive indlægget, men det blev her. Flyt endelig om muligt/nødvendigt:)


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#2 » 8. feb 2015, 09:10

OlIva skrev:Nå, nu kommer vi så til mine spørgsmål:

Røgeovn:
Den ovn jeg søger skal både kunne varm- og koldrøge. Så er jeg lidt i tvivl om den skal være elektronisk-styret eller blot manuel(?)? Størrelsen betyder ikke så meget. Men hvis der kan hænge en lakse-side eller andre lange(?) fisk, så vil det være at foretrække. Det skal være muligt at sætte riste i ovnen, og der skal selvfølgelig være, så man kan hænge kroge på stænger.

Forventet pris. 5.000kr-8.000kr

Køkkenmaskine:
Jeg er blevet dybt forelsket i en Thermomix TM5. Den er hamrende dyr, men den vil jeg simpelthen eje. Jeg har i forvejen en kitchenaid foodprocessor og blender. Blenderen fra kitchenaid er jeg bare så skuffet over. Så den skal ud ud ud. Og så skal der købes nyt nyt nyt:P Så en Thermomix it will be. Jeg har allerede besluttet mig omend jeg venter på at få en demonstration af en sælger. Spændene:D
Den nøjagtige pris er jeg lidt i tvivl om.

Forventet pris. 8.500kr

Sousvide:
Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg har kun hørt godt om det og jeg skal selvfølgelig eje sådan en.

Forventet pris. 2.500kr-3.500kr

Vacummaskine:
En god kvalitetsmaskine med dobbelt-forsegling samt indstilling til at tage hensyn til om der er væske i posen.

Forventet pris . 1.500kr-2.000kr

Pålægsmaskine:
Den skal havde indstilling op til min. 180mm, der skal være slæde på og holder til at holde kødet fast. Størrelsen må ikke være for voldsom, altså ikke industri-stor, men heller ikke nødvendigvis klapsammen-agtig-OBH-halløj.

Forventet pris 1.500kr-3.000kr

Andre/andet maskiner/tilbehør jeg har behov for, for at komme igang med produktionen?:) Evt. Noget til at stik-salte med. Grill's har jeg rigeligt af.

Jeg ville være meget taknemmelig hvis nogen ville tage sig tid til at give mig deres besyv på hvilke maskiner jeg bør gå efter.

På forhånd tak. Og undskyld hvis noget i denne stil er skrevet før og jeg derfor smadre forummet med unødvendigt bras:$ Samtidig var jeg lidt i tvivl om hvor jeg skulle skrive indlægget, men det blev her. Flyt endelig om muligt/nødvendigt:)


Røgovn: Prøv at kigge på en Borniak røgovn, den er rigtig lækker og kan både kold og varmryge.

Køkkenmaskine: Prøv evt. at kigge på Hotmix, den kan det samme som Thermomixen men er lidt billigere: http://www.bentbrandt.dk/produkter/dive ... y-63304305

Sous vide: Har hørt mange snakke godt om annova/sansaire, fordelen ved den type sous vide er at du kan justere karstørrelsen efter det du skal lave.

Andre maskiner: hvad med en pølsestopper? Når du har fået røgovnen er det da nærliggende at gå i gang med en pølseproduktion
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#3 » 8. feb 2015, 09:38

@Speedi

Ja selvfølgelig en pølsestopper. Det var lidt sent igår:P Der tænker jeg at den skal minimum have en beholder på 5lt? Andet bliver næsten for lidt når man først er kommet igang?
Jeg husker vi havde en manuel opretstående pølsestopper på skolen jeg gik på. Den var ekstremt hård at dreje rundt. Altså håndtaget. Er der andre muligheder?

Mange tak for links de skal helt sikkert lige kigges igennem:)

Brugeravatar

jaknil
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1369

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#4 » 8. feb 2015, 09:50

Røgeovn: Hvis du vil have en "købe" model så kig på Borniak fra TBS.
Ellers byg en i træ eller olietønder. Du kan kold- og varmrøge i dem alle.
Du skal selv tænke over røgmængder og mængden af brænde/briketter i de hjemmebyggede.
Hvis det er ok er de jo ellers præcist lige så gode som alle købe-modellerne.


Køkkenmaskine:
http://www.bentbrandt.dk/soegeresultat?query=hotmix
Hotmix er ikke bare en billigere maskine som antydet ovenfor. Det er også en dyrere, afhængigt af hvilken model du vælger.
http://www.bentbrandt.dk/soegeresultat?query=hotmix
Gastro-modellen er i mine øjne noget lækrere end termomixen. I gastroen kan du stille den til at holde temperaturen med 1 grads intervaller. I termomixen kan du stille den til 10 graders intervaller.
Jeg kan ikke lige huske om det er det samme for de to billigere modeller. Det må du selv slå op.


Sousvide:
Som anført i denne tråd:
viewtopic.php?f=71&t=33468&hilit=+demi
har elgiganten fra tid til anden tilbud på nogle super maskiner. Så du kan bare sætte dig til at vente på dette, hvis ikke du har alt for travlt. Ellers skaf en Lidl- gryde. De kan sørme også (jeg bruger selv Lidl-modellen, da jeg ikke er afhængig af at at skulle have en fin bordmodel.


Vakuum-pakker:
Jeg har givet min anbefaling i denne tråd:
viewtopic.php?f=71&t=34879
Hvis du ikke har behov for en kammer-pakker, så synes jeg du skal gå efter den jeg anbefaler.
Som tilføjelse kan jeg sige, at som begynder i feltet HAR du IKKE brug for en kammerpakker. Hvis du føler for det kan du købe sådan en senere.


Jeg har ikke nogen anbefaling af pålægsmaskine. Jeg var heldig her på siden at finde en slagtermodel engang.
Lækker.


Noget at stik-salte med?
Nej. Det kan være noget nogen slagtere benytter sig af, men jeg kan virkeligt ikke se behovet i eget køkken.


Pølsestopper kan være et godt bud:
http://www.beeketal.de/fleischereiausst ... ebe/a-239/
http://www.beeketal.de/fleischereiausst ... ebe/a-240/
Liggende er bestemt nemmere at bruge, og har oftest nemmere ved at komme af med den sidste rest i tutten.
Disse er meget nemme at bruge, og hurtige at fylde. Så jeg synes du skal holde dig til max 5 Liter.

Jeg går ud fra at du har haft et godt og grundigt forløb med en hudlæge, inden du tager et så drastisk valg, som at skifte erhverv.
Primo Oval XL
Auplex Mini
Auplex XL
Hjemmebygget `kamado´ style pottegrill
Stor jernmonster til de store begivenheder
Weber Q300

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#5 » 8. feb 2015, 10:26

Og velkommen til... :P
Vi glæder os til at høre om dine indkøb og måske se, hvad du får produceret...

Det er ærgeligt med din overfølsomhed, men held med det alligevel...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#6 » 8. feb 2015, 10:33

Med et "stort" og alligevel "begrænset" budget, ville jeg foreslå at du i starten ikke får bredt dine indkøb for meget ud, men tager indkøbene i etaper.

F.eks. hvis pålæg er din første prioritet så start med at købe: En fornuftig kødhakker, køkkenmaskine/foodprocessor, pølsestopper, røgeovn, pålægsmaskine, vaccumpakker, (og husk forbrugsmaterialet)
Herefter kan du se hvad der er tilbage til: køkkenmaskine (termomix), sousvide, oa.
Eller start omvendt, og se hvad der er tilbage til...

Med hensyn til det forskellige udstyr skal du nøje overveje: størrelse/kapacitet, stå fremme permanet eller...

Ib M
Senest rettet af Ib M 8. feb 2015, 10:37, rettet i alt 1 gang.


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#7 » 8. feb 2015, 10:34

Røgeovn: Hvis du vil have en "købe" model så kig på Borniak fra TBS.
Ellers byg en i træ eller olietønder. Du kan kold- og varmrøge i dem alle.
Du skal selv tænke over røgmængder og mængden af brænde/briketter i de hjemmebyggede.
Hvis det er ok er de jo ellers præcist lige så gode som alle købe-modellerne.


Borniak mærket laver nogle rigtig pæne modeller kan jeg se. De skal undersøges lidt nærmere.


Køkkenmaskine:
http://www.bentbrandt.dk/soegeresultat?query=hotmix
Hotmix er ikke bare en billigere maskine som antydet ovenfor. Det er også en dyrere, afhængigt af hvilken model du vælger.
http://www.bentbrandt.dk/soegeresultat?query=hotmix
Gastro-modellen er i mine øjne noget lækrere end termomixen. I gastroen kan du stille den til at holde temperaturen med 1 grads intervaller. I termomixen kan du stille den til 10 graders intervaller.
Jeg kan ikke lige huske om det er det samme for de to billigere modeller. Det må du selv slå op.


Hmm, Thermomix'eren er jeg næsten fastlås på:P De maskiner i begge henviser til er sikkert super kvalitetsmaskiner, men designet halter gevaldigt efter. De er meget indistuelle at kigge på. Og da maskinen skal stå i køkkenet. Skal den lige godkendes af Præsi' her hjemme. Det er Thermomix'eren langt om længe blevet. Det bliver disse Hotmix'ere næppe:P


Sousvide:
Som anført i denne tråd:
viewtopic.php?f=71&t=33468&hilit=+demi
har elgiganten fra tid til anden tilbud på nogle super maskiner. Så du kan bare sætte dig til at vente på dette, hvis ikke du har alt for travlt. Ellers skaf en Lidl- gryde. De kan sørme også (jeg bruger selv Lidl-modellen, da jeg ikke er afhængig af at at skulle have en fin bordmodel.


Elgiganten køber jeg alt mit medie udstyr, så det vil ikke være et problem at holde øje med:)


Vakuum-pakker:
Jeg har givet min anbefaling i denne tråd:
viewtopic.php?f=71&t=34879
Hvis du ikke har behov for en kammer-pakker, så synes jeg du skal gå efter den jeg anbefaler.
Som tilføjelse kan jeg sige, at som begynder i feltet HAR du IKKE brug for en kammerpakker. Hvis du føler for det kan du købe sådan en senere.


Den ser absolut dugelig ud. Jeg har kigget på en i Inspiration som minder om den, kan dog ikke huske hvad den hed.


Pølsestopper kan være et godt bud:
http://www.beeketal.de/fleischereiausst ... ebe/a-239/
http://www.beeketal.de/fleischereiausst ... ebe/a-240/
Liggende er bestemt nemmere at bruge, og har oftest nemmere ved at komme af med den sidste rest i tutten.
Disse er meget nemme at bruge, og hurtige at fylde. Så jeg synes du skal holde dig til max 5 Liter.


Arh, hvor smart. En liggende ser yderst spændene ud. Omend den nok optager lidt mere plads?:)

Jeg går ud fra at du har haft et godt og grundigt forløb med en hudlæge, inden du tager et så drastisk valg, som at skifte erhverv.


Tro mig. Jeg har været igennem hele møllen. Egen læge, hudspecialister, heksedoktorer:P. Ej, men alderen spiller ind i mit tilfælde, jeg er "kun" 25 år, hvis nu jeg havde været 55 århavde det været en anden situation.
45 år, på arbejdsmarkedet med voldsom håndeksem er umuligt at leve med. :/


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#8 » 8. feb 2015, 10:54

Ib M skrev:Med et "stort" og alligevel "begrænset" budget, ville jeg foreslå at du i starten ikke får bredt dine indkøb for meget ud, men tager indkøbene i etaper.

F.eks. hvis pålæg er din første prioritet så start med at købe: En fornuftig kødhakker, køkkenmaskine/foodprocessor, pølsestopper, røgeovn, pålægsmaskine, vaccumpakker, (og husk forbrugsmaterialet)
Herefter kan du se hvad der er tilbage til: køkkenmaskine (termomix), sousvide, oa.
Eller start omvendt, og se hvad der er tilbage til...

Med hensyn til det forskellige udstyr skal du nøje overveje: størrelse/kapacitet, stå fremme permanet eller...

Ib M


Tak for råd. Jeg kunne godt have tendens til st købe en masse jeg ikke ville få brugt. Så god ide at handle ind "lidt" af gangen. Sousviden kunne eksempelvis sagtens vente nogle måneder:)


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#9 » 8. feb 2015, 10:58

skaal-um skrev:Og velkommen til... :P
Vi glæder os til at høre om dine indkøb og måske se, hvad du får produceret...

Det er ærgeligt med din overfølsomhed, men held med det alligevel...


Mange tak:) Du/i kan tro jeg nok skal poste, af det ene og det andet når først jeg stolt får mine kommende, nyerhvervelser hjem.

Ja det er noget rod med de hænder. Men det gælder om at se det positive i de negative udfordringer man får igennem livet. Jeg er født optimist. Jeg kan sagtens lave en masse af de ting jeg elsker (kød og mad ting), jeg skal bare ikke leve af det. Dét skal jeg leve med, og det gør jeg så:)
Senest rettet af OlIva 8. feb 2015, 10:59, rettet i alt 1 gang.


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#10 » 8. feb 2015, 10:58

Hej og velkommen

Jeg er forhandler af Borniak røgeovne, så du har evt mulighed for at komme og se en i funktion på lolland.


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#11 » 8. feb 2015, 11:09

olejakobsen skrev:Hej og velkommen

Jeg er forhandler af Borniak røgeovne, så du har evt mulighed for at komme og se en i funktion på lolland.


Okay, okay. Jasåjaså:P Nu bliver det konkret og spændene. Tak for tilbudet, det kunne sagtens være en god ide med en demo. Helt sikkert.:)

Hvor på Lolland snakker vi?


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#12 » 8. feb 2015, 11:13

Halsted lige øst for Nakskov


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#13 » 8. feb 2015, 11:15

For en god ordens skyld skal det lige nævnes at jeg samarbejder med TBSGrillshop.


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#14 » 8. feb 2015, 14:38

Tak for alle svar. Jeg har lavet en foreløbig indkøbssiste:

SousVide Supreme SVS10LS (Elgiganten) Pris: 2.999kr.

Thermomix. (Thermomade.dk) Pris: 8.500kr

Borniak Røgeovn 150 (Tbsgrillshop.dk/Ole Jacobsen). Pris: 5.495kr
Tilbehør:
-koldtøgningsadapter. Pris: 499kr
-blæser til Tørring. Pris: 189kr
-to riste/hylder. Pris: 278kr
-betræk. Pris: 299kr
-5 Kroge. Pris: 75kr
Samlet pris på tilbehør: 1.340kr

Lavezzini vacumpakker (foodcare.dk) Pris: 899kr. (med tilbudskode: Foodcare-Fresh)
Tilbehør:
-3 slags rillede vacum/rulleposer. Pris: 207kr
-3 slags rillede vacum/rulleposer til SousVide. Pris: 357kr
-3 slags vacumbeholdere fra OBH. Pris: 229kr
Samlet pris på tilbehør: 793kr.

Foreløbige Samlet pris: 20.026kr


Intet er bestilt endnu, men det er også kun en foreløbig liste med ønsker.
Så mangler jeg som sådan bare en pålægsmaskine og en pølsestopper. Og så en masse småting sikkert. Men umiddelbart passer det mit budget overraskende godt ca. 5000kr tilbage at snolde for.

Hvis nogen har anbefalinger/erfaringer til/med pølsestoppere og pålægsmaskiner så skriv endelig. Det skal helst være danske forhandlere:)

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1547

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#15 » 8. feb 2015, 14:53

En tysk Dick 6 liter pølsestopper? http://www.hugo-bergmann.de/foshop/
Tischwurstfüller Dick 6,8 Liter für den Hausschlachter
inkl. Kunststofffüllrohre Ø 12/ 18 / 22 / 30 mm

Zylinder und Grundplatte aus Edelstahl
Kunststoffkolben mit Entlüftungsventil
robuste und standfeste Konstruktion

einfache Reinigung & Bedienung , hygienisch

Höhe: 490 mm, Gewicht: 14 kg

Dick-Artikelnr.: 9 0606 00

EUR 289.90
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#16 » 8. feb 2015, 14:59

OlIva skrev:Tak for alle svar. Jeg har lavet en foreløbig indkøbssiste:

SousVide Supreme SVS10LS (Elgiganten) Pris: 2.999kr.

Thermomix. (Thermomade.dk) Pris: 8.500kr

Borniak Røgeovn 150 (Tbsgrillshop.dk/Ole Jacobsen). Pris: 5.495kr
Tilbehør:
-koldtøgningsadapter. Pris: 499kr
-blæser til Tørring. Pris: 189kr
-to riste/hylder. Pris: 278kr
-betræk. Pris: 299kr
-5 Kroge. Pris: 75kr
Samlet pris på tilbehør: 1.340kr

Lavezzini vacumpakker (foodcare.dk) Pris: 899kr. (med tilbudskode: Foodcare-Fresh)
Tilbehør:
-3 slags rillede vacum/rulleposer. Pris: 207kr
-3 slags rillede vacum/rulleposer til SousVide. Pris: 357kr
-3 slags vacumbeholdere fra OBH. Pris: 229kr
Samlet pris på tilbehør: 793kr.

Foreløbige Samlet pris: 20.026kr


Intet er bestilt endnu, men det er også kun en foreløbig liste med ønsker.
Så mangler jeg som sådan bare en pålægsmaskine og en pølsestopper. Og så en masse småting sikkert. Men umiddelbart passer det mit budget overraskende godt ca. 5000kr tilbage at snolde for.

Hvis nogen har anbefalinger/erfaringer til/med pølsestoppere og pålægsmaskiner så skriv endelig. Det skal helst være danske forhandlere:)


Online isenkram.dk har en pølsestopper og en pålægsmaskine og i flere kvaliteter for enhver pengepung , ejer hedder Peter og er rigtigt flink og til at snakke med med hensyn til at få en rigtigt god pris , du er velkommen til at ringe til ham og få et pa priser og bare sige Morten fra ghost barbecue har sent dig .


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#17 » 8. feb 2015, 15:05

prorege skrev:En tysk Dick 6 liter pølsestopper? http://www.hugo-bergmann.de/foshop/
Tischwurstfüller Dick 6,8 Liter für den Hausschlachter
inkl. Kunststofffüllrohre Ø 12/ 18 / 22 / 30 mm

Zylinder und Grundplatte aus Edelstahl
Kunststoffkolben mit Entlüftungsventil
robuste und standfeste Konstruktion

einfache Reinigung & Bedienung , hygienisch

Höhe: 490 mm, Gewicht: 14 kg

Dick-Artikelnr.: 9 0606 00

EUR 289.90


Det gjorde jeg tydeligvis ikke klart nok:P Hehe
Jeg vil kun købe igennem en dansk forhandler. Det skal ikke nødvendigvis være et dansk mærke, men et mærke som bliver solgt af danske forhandlere.

Grundet levering, garanti og service er jeg generelt mest tryg ved at handle indenfor landets grænser. Så er der samtidig lige det, med den tyske læse- og sprogbarriere jeg er så heldig, at være udstyret med:D

Men ellers tak for forslaget:)


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#18 » 8. feb 2015, 15:09

@Morten

Ej hvor fedt. Hvad angår nedslag i prisen så er det altid det bedste at få samlet tingene et sted. Så Peter skal da muligvis kontaktes.

Jeg beder ham give mig en skarp pris. -Det siger Morten selv:P Haha


Speedycb
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 122

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#19 » 8. feb 2015, 16:04

Der er pt en svs 10ls + vakuumpakker på tilbud herinde til 2000 det er en go pris


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#20 » 8. feb 2015, 16:53

Speedycb skrev:Der er pt en svs 10ls + vakuumpakker på tilbud herinde til 2000 det er en go pris



Tak for tippet. Der er skrevet på den med det samme. Det er rigtig nok en fin pris.


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#21 » 10. feb 2015, 21:22

Så fremt du står og mangler kødhakker osv. så prøv at kontakte Mads fra www.foodcare.dk han er meget behjælpelig med lige det du står og mangler , og det hænder at han har nogle demoer stående som kan erhverves. [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#22 » 10. feb 2015, 21:41

Midtfyn skrev:Så fremt du står og mangler kødhakker osv. så prøv at kontakte Mads fra http://www.foodcare.dk han er meget behjælpelig med lige det du står og mangler , og det hænder at han har nogle demoer stående som kan erhverves. [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]



Tak, jeg er allerede i kontakt med Mads. Hmm Hvad angår kødhakker. Jeg har/min kæreste har sådan en kitchen aid artisan røremaskine. Vi har også en kødhakker til den. Har aldrig prøvet den. Men er den noget værd? Har nogen erfaringer med den?


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#23 » 18. feb 2015, 23:42

Så har jeg fået handlet ind, og har nu købt følgende:

Sousvide SVL10L (tjek) 1400kr
Vacumboxe, OBH (tjek) 100kr
Assistent røremaskine 7L incl. kødhakker (tjek) 1000kr
Vacumpakker, lavezzini fresh (tjek) 808,30kr
Sifon, isi (tjek) 749kr
60 CO2 patroner (tjek) 80kr
60 N20 patroner lattergas (tjek) 359kr
6 slags vacumruller (tjek) 564kr
12L kar incl. Låg til saltlage (tjek) 218kr
Pølsestopper 5L liggende, beeketal.de (tjek) 1339,98kr
Graef pålægsmaskine M90 (tjek) 2499kr

=9117kr

Derudover bliver Thermomix'eren også købt snarest, efter fremvisning D. 2/3. Til 8900kr

Så er der brugt ca 18.000kr.

Røgeovnen mangler. Men den må vente lidt på sig da budgettet er skrumpet nogle tusinde. (Vi skulle åbenbart pludselig have en lampe:O) MEN røgeovnen kommer også på listen.

SousVide, Vacumboxe og assistent plus kødhakker købes af den venlige bruger her på sitet, henriksr.

Vacumpakker, vacumruller, sifon + petroner og saltkar er alt sammen købt af Mads fra foodcare.com. Som iøvrigt gav mig et fremragende tilbud på hele molevitten. SUPER service. Og tak til brugeren "Midtfyn", fordi du grundlagde kontakten mellem mig og foodcare.dk.:)

Pølsestopperen blev alligevel købt hjem fra Tyskland det blev den liggende model som brugeren "jaknil" foreslog fra hjemmesiden beeketal.de. (Tak for det).

Graef pålægsmaskinen er købt på hjemmesiden whiteaway.dk.

Et sidste tak skal gå til "olejakobsen" for at give mig en demo' af den super helt igennem lækre røgeovn fra Borniak. Det bliver helt sikkert sådan en der bliver købt.

Nå, jeg har først bestilt her til aften. Så sidder stadig tomhændet. Når jeg modtager mit legetøj poster jeg lidt billeder. Tak for hjælpen alle sammen:)

GodnatzZzZ

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#24 » 19. feb 2015, 09:27

Hvis du lige står og mangler en røgeovn til at røge nogle ting, kan du bare køre til Horreby og smide det i min røgeovn, der står i carporten. :-)


.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#25 » 19. feb 2015, 09:33

Torp Hedehusene skrev:Hvis du lige står og mangler en røgeovn til at røge nogle ting, kan du bare køre til Horreby og smide det i min røgeovn, der står i carporten. :-)


.


Haha, det var da et fint tilbud at få. Nu må vi se.
Jeg sidder pt. i skarpe forhandlinger med "olejakobsen" om en røgovn plus tilbehør..+o(

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#26 » 19. feb 2015, 09:58

OlIva skrev:
Torp Hedehusene skrev:Hvis du lige står og mangler en røgeovn til at røge nogle ting, kan du bare køre til Horreby og smide det i min røgeovn, der står i carporten. :-)


.


Haha, det var da et fint tilbud at få. Nu må vi se.
Jeg sidder pt. i skarpe forhandlinger med "olejakobsen" om en røgovn plus tilbehør..+o(

Min næste røgeovn, bliver garanteret en Borniak 150.


.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#27 » 20. feb 2015, 10:38

Uuuuuuuuh .1%¤
Vedhæftede filer
image.jpg
Foodcare og Whiteaway forsendelse


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#28 » 20. feb 2015, 10:42

Mm mmm mmmmmm:D
Vedhæftede filer
image.jpg
Ud af kassen oplevelse:P


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#29 » 20. feb 2015, 11:04

YEEEEEEEHAAAA:D [smilie=pdt_aliboronz_37.gif] [smilie=pdt_aliboronz_19.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
Vedhæftede filer
image.jpg
Saltkar og vandbad fra Foodcare.
image.jpg
Graef M90 pålægsmaskine, fra WhiteAway.
image.jpg
Isi Sifon fra foodcare.
image.jpg
Lavezzini Fresh fra foodcare.
image.jpg
Så er der legetøj.


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#30 » 20. feb 2015, 11:09

Undskylder at billederne er lidt skæve i det:/

Så er der lidt at gå i krig med. Nu skal der ventes til på mandag. For ja, jeg må jo nok indrømme at jeg ikke har meget tålmodighed. Så den aftale jeg havde med en Thermomix konsulent (jeg skulle have besøg af hende D.2/3) er blevet aflyst. Og istedet modtager jeg maskinen på mandag. Nøøøj hvor jeg glæder mig.

Næste weekend skal jeg så til København for at hente SousVide, Assistent røremaskine + kødhakker, og vacumboxe. Jeg kan næsten ikke vente altså:D

God weekend til alle.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#31 » 20. feb 2015, 12:09

:lol: Man har lov til at glæde sig til nyt grej og at have planer... .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#32 » 20. feb 2015, 12:47

skaal-um skrev::lol: Man har lov til at glæde sig til nyt grej og at have planer... .1%¤



Ja det er jo lige det man har:D

Jeg har dog mødt et "problem" på vejen. Som skrevet tidligere er mine tysk kundskaber ikke eksisterende. Alligevel tog jeg "chancen" og købte en pølsestopper fra hjemmesiden beeketal.dk. Jeg har betalt via PayPal. Nu har de så sendt nogle mails. Men jeg forstår slet ikke et ord af hvad de skriver. Jeg ringede til DHL som leverer pakken, men de kunne ikke finde "mig".

Hvis en eller anden kunne være behjælpelig med en hurtig oversættelse af hvad de skriver ville jeg være rigtig glad. Jeg har også selv et par spørgsmål.

Er der et pakkenummer? Er pakken sendt? Har de fået min betaling? Og så har de sendt mig noget jeg kan udfylde... Hvad er det?

Skriv endelig hvis i har tiden? Det drejer sig om 3 mails.


Ulrik_Nissen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 21

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#33 » 20. feb 2015, 12:57

OlIva skrev:
skaal-um skrev::lol: Man har lov til at glæde sig til nyt grej og at have planer... .1%¤

Hvis en eller anden kunne være behjælpelig med en hurtig oversættelse af hvad de skriver ville jeg være rigtig glad. Jeg har også selv et par spørgsmål.

Er der et pakkenummer? Er pakken sendt? Har de fået min betaling? Og så har de sendt mig noget jeg kan udfylde... Hvad er det?

Skriv endelig hvis i har tiden? Det drejer sig om 3 mails.


Send dem til mig på PM, så oversætter jeg gerne .1%¤
Fars lille grillpark:
--------------------------------------
Auplex XL
Sunwind Smart Minnesota 4000
Weber One Touch Gold, 57 cm
Weber Rotisserie


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#34 » 20. feb 2015, 13:00

Ulrik_Nissen skrev:
OlIva skrev:
skaal-um skrev::lol: Man har lov til at glæde sig til nyt grej og at have planer... .1%¤

Hvis en eller anden kunne være behjælpelig med en hurtig oversættelse af hvad de skriver ville jeg være rigtig glad. Jeg har også selv et par spørgsmål.

Er der et pakkenummer? Er pakken sendt? Har de fået min betaling? Og så har de sendt mig noget jeg kan udfylde... Hvad er det?

Skriv endelig hvis i har tiden? Det drejer sig om 3 mails.


Send dem til mig på PM, så oversætter jeg gerne .1%¤


Mange tak. Hvis det er okay, så sender jeg dem til din mail istedet? Det er væsentlig nemmere:)


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#35 » 20. feb 2015, 13:40

Mange tak for oversættelsen Ulrik. Alt er i den skønneste orden, og jeg modtager pakken inden for 7 arbejdsdage:D Feeedt .1%¤


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#36 » 20. feb 2015, 17:32

hør mads ved foodcare, han har både pølsestopper og pålægsmaskine, og er til at snakke med hvad angår pris.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#37 » 20. feb 2015, 18:23

Midtfyn skrev:hør mads ved foodcare, han har både pølsestopper og pålægsmaskine, og er til at snakke med hvad angår pris.

Det fremgår af tråden at pålægsmaskinen er købt og modtaget, og pølsestopperen er købt og på vej

Ib M


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#38 » 23. feb 2015, 22:06

Så for satan:D

Jeg er nødt til at rose Beeketal.de for deres hurtige levering. Pølsestopperen virker til at være i rigtig god kvalitet i forhold til prisen. Jeg er meget spændt på at komme igang. Når først jeg modtager lidt godt fra Per. Så er jeg kørende:D

Og så fik jeg ENDELIG .1%¤ min Thermomix TM5. One machine to rule them all:D Jeg håber at den kan gøre en -nogengange- travl hverdag, lidt nemmere:)

Så er jeg ved at være i mål. Nu mangler jeg bare at komme igang med håndværket:)

Her er et par billeder af hele herligheden:)
Vedhæftede filer
image.jpg
Sådan:D
image.jpg
Gode kasser


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#39 » 25. feb 2015, 08:48

Så fik jeg lavet mad på min nye Thermomix. Hold op en leg.

Jeg er pt. alene med begge min børn (min kæreste er indlagt, intet alvorligt) og da den netop er købt ind for, at gøre hverdagen lidt nemmeree, tænkte jegat det var et fremragende tidspunkt at teste maskinen på.

Søbemad synes den var sej, og var helt tosset med sommerfuglen som følger med.

Dog blev det en smule hektisk til sidst. Men det er på den anden side, heller ikke normalt (for mig) at stå og lave youtube-video i køkkenet, som samtidig var fyldt med små børn:D Forresten er det samtidig min inddåb som kameramand og efterfølgende redigering -så bær' lige over med mig:)

http://youtu.be/SvlcK6Vy3z8

Edit:
En vigtig detalje, retten bestod af dampede laks og kartofler med en creamede svampesovs.
Retten smagte super lækkert og begge ungerne var helt pjattet med laksen.
Laksen havde måske fået et par minutter for meget, dette var dog selvforskyldt da jeg gav den 5 min ekstra fordi den var noget tykkere en hvad der stod i opskriften. Sovsen var en anelse tynd, men igen jeg holdte mig heller ikke tilbagemed fløden. :oops:

Brugeravatar

jjn31
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#40 » 25. feb 2015, 11:22

OlIva skrev:Så fik jeg lavet mad på min nye Thermomix. Hold op en leg.

Jeg er pt. alene med begge min børn (min kæreste er indlagt, intet alvorligt) og da den netop er købt ind for, at gøre hverdagen lidt nemmeree, tænkte jegat det var et fremragende tidspunkt at teste maskinen på.

Søbemad synes den var sej, og var helt tosset med sommerfuglen som følger med.

Dog blev det en smule hektisk til sidst. Men det er på den anden side, heller ikke normalt (for mig) at stå og lave youtube-video i køkkenet, som samtidig var fyldt med små børn:D Forresten er det samtidig min inddåb som kameramand og efterfølgende redigering -så bær' lige over med mig:)

http://youtu.be/SvlcK6Vy3z8

Edit:
En vigtig detalje, retten bestod af dampede laks og kartofler med en creamede svampesovs.
Retten smagte super lækkert og begge ungerne var helt pjattet med laksen.
Laksen havde måske fået et par minutter for meget, dette var dog selvforskyldt da jeg gav den 5 min ekstra fordi den var noget tykkere en hvad der stod i opskriften. Sovsen var en anelse tynd, men igen jeg holdte mig heller ikke tilbagemed fløden. :oops:



Godt lavet og den Thermomix er for fed, hvad måtte du så give for den?
Med Venlig Hilsen

Jesper


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#41 » 25. feb 2015, 12:05

@jjn31

Tak:) Musikken er skrækkelig:P Haha men det var den bedste man lige kunne vælge imo.

Jamen jeg gav den ydmyge, bette sum af 8.950kr. Det er bare et greb
I lommen jo;)

Men for mig og vores familie tror jeg at det er en god investering. Jeg er ihvertfald frygtelig tilfreds so far:)

Brugeravatar

jjn31
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#42 » 25. feb 2015, 20:05

OlIva skrev:@jjn31

Tak:) Musikken er skrækkelig:P Haha men det var den bedste man lige kunne vælge imo.

Jamen jeg gav den ydmyge, bette sum af 8.950kr. Det er bare et greb
I lommen jo;)

Men for mig og vores familie tror jeg at det er en god investering. Jeg er ihvertfald frygtelig tilfreds so far:)


Uha jeg ville gerne.....tror næste skridt er at bestille en demo
Med Venlig Hilsen



Jesper


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#43 » 26. feb 2015, 07:18

Super godt lavet, er lidt imponeret.


Køkkenmongolen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#44 » 26. feb 2015, 17:12

Tillykke med alt dit nye grej

Super fin film man skulle da ikke tro det var den første

Lidt OFF topic men den thermomix kan den erstatte en foodprocessor til bindefars?
Mvh. Morten

Big green egg large
Borniak uw-150
Smokey joe
genesis s-330 GBS
Go any where gas
Performer 57


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#45 » 26. feb 2015, 20:34

@jjn31

Gør det, gør det, gør det [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


@olejakobsen

Mange tak Ole. Jeg fik lyst til at prøve det:) og den er så godkendt kan jeg forstå?:P


@køkkenmongolen


Tak. Det er super lækkert med en masse nyt legetøj, og der er mere på vej. Bl.a. her i weekenden:D
Haha, jamen det er altså den første:P men det er så også bare virkelig nemt at stykke sådan en mad-film sammen på sin IPhone, med appen Imovie.

Hmm, nu har jeg endnu ikke prøvet at lave en bindefars på den. Men med de over 10.000 Omdrejninger/min vil jeg tro den kan klare hvilken som helst opgave hvad det angår. Jeg kan give dig svar inden for 14 dages tid. Da jeg der har modtaget lidt godt fra PB. Jeg har selv den store kitchenaid foodprocessor. Så jeg prøver at se hvad der er bedst at bruge. :)

Forresten har jeg idag lavet en Kartoffel, persillerod, porer og gulerods puré på den og det var edderhugme en succes.

Tidligere idag lavede jeg en vanille is, vha. opskriftchippen placeret på siden af dyret. Den ligger på frys til imorgen. Og så skal den nydes sammen med den chokoladekage som Iractbird var så venlig at ligge billeder/opskrift op af, lavet på hans Thermomix for et par år siden:)

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1547

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#46 » 26. feb 2015, 21:57

Thermomix - prøv evt denne kartoffelsuppe, har prøvet at skifte pølserne ud med bacon, begge dele er super godt.

http://www.rezeptwelt.de/rezepte/9899/k ... suppe.html
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#47 » 26. feb 2015, 22:14

prorege skrev:Thermomix - prøv evt denne kartoffelsuppe, har prøvet at skifte pølserne ud med bacon, begge dele er super godt.

http://www.rezeptwelt.de/rezepte/9899/k ... suppe.html


Tak for det link. Det lyder lækker, og må prøves en af dagene.:)


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#48 » 27. feb 2015, 08:26

Det der... Det er klasse! Virkelig fed video!! :D

Mht. Thermomixen er jeg da slet ikke misundelig.. Eller..... :P

Det er uden tvivl min næste investering!

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2509

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#49 » 1. mar 2015, 12:15

OlIva skrev:Pølsestopperen virker til at være i rigtig god kvalitet i forhold til prisen. Jeg er meget spændt på at komme igang. Når først jeg modtager lidt godt fra Per. Så er jeg kørende
Du kan roligt glæde dig. Selvom jeg også har en anden og større stopper så bruger jeg altid den som er ens med din nye.
Den er så legende let og hurtig at genfylde at selv til store portioner er det den som er fremme.

Du kan kigge denne ældre tråd om pasningen af stopperen : viewtopic.php?f=151&t=8877&p=107788

Et tips til efterfyldningen : Når stemplet når i bund så skru pølserøret af uden at fjerne den resterende tarm. Derefter fylder du igen cylinderen og sætter den tilbage. Du kan evt. lige massere luftventilen så luft kan slippe ud.
Når du fortsætter stopningen kan du nu undgå af få luft med i pølsen, men ellers må du prikke tarmen (dog ikke de specielle kunst tarme til kogepølser).

PS Du kan vente postpakke tirsdag, jeg har måttet vente på noget du skulle have med.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Emneforfatter
OlIva
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 48

Re: Start på en produktiv fremtid!

Indlæg#50 » 1. mar 2015, 20:16

MegaO skrev:Det der... Det er klasse! Virkelig fed video!! :D

Mht. Thermomixen er jeg da slet ikke misundelig.. Eller..... :P

Det er uden tvivl min næste investering!

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk



Tak, MegaO:) Jeg er også virkelig glad for den.

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster