Lidt mad til den kommende sommer

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#1 » 13. jun 2019, 12:06

Det blev til lidt af hver lavet de sidste par måneder.
Færøsk laks
Ramsløgpølser
Chili/paprikapølser
4peber skærepølse
Grov skærepølse
Pastrami

lax.JPG


rams chili pap.JPG


4psalami.JPG


DSC_0089.JPG


pastrami 1.JPG


feta ny port..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#2 » 13. jun 2019, 14:54

Super lækkert Finn,
Hvad er din favoritkrydring når det gælder pølser til at stege?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#3 » 13. jun 2019, 16:01

Lækkerriger fra dig igen .
Hvad har du laver ved laksen ? Kold røget ??
Nicolai

Brugeravatar

HenrikB
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#4 » 16. jun 2019, 20:29

Det ser fantastisk godt ud. Tak for kigget.
Med venlig hilsen
Henrik

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#5 » 17. jun 2019, 12:00

prause skrev:Super lækkert Finn,
Hvad er din favoritkrydring når det gælder pølser til at stege?


Chili/spidskommen/paprika(mest for den røde farve) helst i lammetarm. Røges.

Baconpølser (40 % bacon i fars) med rød peberfrugt og sort peber i 38 mm tarme. Jeg holder af små, kødfulde pølser.

Ramsløg/hvidløg i 30 mm tarm og gerne røget er også godt.

Og julemedister er jeg glad for hele året, godt med nellike, allehånde, ingefær osv. i 30-32 mm tarm.

Faktisk har jeg temmelig mange favoritter... :lol:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#6 » 17. jun 2019, 17:20

skaal-um skrev:
prause skrev:Super lækkert Finn,
Hvad er din favoritkrydring når det gælder pølser til at stege?


Chili/spidskommen/paprika(mest for den røde farve) helst i lammetarm. Røges.

Baconpølser (40 % bacon i fars) med rød peberfrugt og sort peber i 38 mm tarme. Jeg holder af små, kødfulde pølser.

Ramsløg/hvidløg i 30 mm tarm og gerne røget er også godt.

Og julemedister er jeg glad for hele året, godt med nellike, allehånde, ingefær osv. i 30-32 mm tarm.

Faktisk har jeg temmelig mange favoritter... :lol:


Kære Finn,
Tak, så er det lidt inspiration til næste gang.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#7 » 17. jun 2019, 18:04

nicolai.k skrev:Lækkerriger fra dig igen .
Hvad har du laver ved laksen ? Kold røget ??


Det er en meget stor færøsk filet, som er sukkersaltet 24 timer, tørret 24 timer og koldrøget 3 x 10 timer. Den er nu tørret nogle dage, vacuumeret i passende stykker og frosset.. :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Lidt mad til den kommende sommer

Indlæg#8 » 17. jun 2019, 21:51

Takker . Håber det er lige så lækkert som det ser ud
Nicolai

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster