Side 1 af 1

Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 7. dec 2013, 18:30
af John.R
Jeg smagte her den anden dag noget kyllingebryst som var røget og det vil jeg selvfølgelig prøve at lave for det smagte jo rigtigt godt.

Men jeg er lidt i tvilv om saltningen af dem med hvor mange saltegraderne / Beaumé grader. de skal i og hvor lang tid de skal ha i salt lagen samt hvor mange grader de skal røges ved er der en der kunne hjælpe mig med det ?

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 7. dec 2013, 20:12
af PB Helsinge
Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 8. dec 2013, 09:57
af John.R
PB Helsinge skrev:Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.


Hej Per
Jeg er ret sikker på det er varmerøget da de bare stod og skar stykker af det til smags prøver
Det er de alm købe kyllingbryster som er tilsat 8 % lage jeg har som jeg ville prøve med

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 8. dec 2013, 11:20
af Torp Hedehusene
John.R skrev:
PB Helsinge skrev:Du skal lige give lidt detaljer før du kan få gode råd.

Var det varmt- eller koldrøget ? Altså - var det som rå rg. svinemørbrad, eller færdig tilberedt, altså gennemvarmet til min. 70 graderC.
Er dit kyllingbryst fersk, altså hverken saltet eller marineret.


Hej Per
Jeg er ret sikker på det er varmerøget da de bare stod og skar stykker af det til smags prøver
Det er de alm købe kyllingbryster som er tilsat 8 % lage jeg har som jeg ville prøve med

Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


.

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 8. dec 2013, 12:57
af John.R
Torp Hedehusene skrev:Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


Tak skal du ha Torp
Der kommer lige et ? mere hvad vil du så gøre vis de er helt friske uden lage hvilke saltlage ville du så ligge dem i mht.saltgrader og tid

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 8. dec 2013, 16:17
af Torp Hedehusene
John.R skrev:
Torp Hedehusene skrev:Når det er kyllingebryster med lage, så ville jeg tørre dem, så røgen tager bedre i mod.
Så varmrøge dem ved 80-90`C i 3-4 timer, centrumtemperaturen skal være 70`C.


Tak skal du ha Torp
Der kommer lige et ? mere hvad vil du så gøre vis de er helt friske uden lage hvilke saltlage ville du så ligge dem i mht.saltgrader og tid

Jeg ville lave dem på samme måde som en hel kylling, vedhæfter min opskrift.
KYLLING.doc
(32 KiB) Downloadet 233 gange



.

Re: Hjælp til røgning af kyllingebryster

: 8. dec 2013, 17:04
af John.R
Takker Torp .1%¤