Pølser med løg og fedtegrever

Brugeravatar

Emneforfatter
Honning-Per
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#1 » 28. jan 2014, 10:56

Jeg har tænkt mig at leve en portion pølser i aften.

500 g okse fares som køres til bindefars sammen med 1 liter suppe (koldt) og krydderier og 2 æg.

Derefter æltes det sammen med 2 kilo gris med ca 25% fedt hakket i gennem 3mm hul , 300-400 g fedtegrever og ca 250 g karameliseret rød løg.

Så på svinetarm i ca 10 cm længde, tørres et par timer og koges 1 min pr mm i tykkelsen.


Virker det fornuftigt, eller?
Med venlig hilsen
Per Jakobsen

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#2 » 28. jan 2014, 11:03

Umiddelbart vil jeg mene at de karameliseret rødløg vil virke for søde til pølsen, men ellers lyder det tiltalende med fedtegrever i pølsen.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Honning-Per
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#3 » 28. jan 2014, 13:59

Det med de karameliseret løg er noget jeg så i et Engelsk tv program, hvor de skulle lave pølser til en udstilling/konkurrence (som de har dem i England) og de vandt som den bedste pølse.
Med venlig hilsen
Per Jakobsen

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1331

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#4 » 28. jan 2014, 14:23

Lyder som en spændende kombination - er det ikke bare at prøve og se hvordan det bliver.

Ps. En ristet (hotter) med bløde løg, syntes jeg smager fint - så jeg kan sagtens se kombinationen for mig.

Ib M

Brugeravatar

Emneforfatter
Honning-Per
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#5 » 28. jan 2014, 14:47

Er i fuld gang, så om 3-4 timer kommer et billede :-D
Med venlig hilsen
Per Jakobsen


vernegren
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 215

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#6 » 28. jan 2014, 16:13

Vi er i gang med nedtællingen :savl2: :savl2:


TSN
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#7 » 28. jan 2014, 18:25

Hold nu fest det lyder lækkert .1%¤
Mvh
Tim

Oval xl
Weber 57

Brugeravatar

Emneforfatter
Honning-Per
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Re: Pølser med løg og fedtegrever

Indlæg#8 » 28. jan 2014, 21:53

Jeg er en glad mand :-D

IMAG0476.jpg


De er blevet godt faste, og det er den første pølse jeg har lavet som jeg ikke syntes er lidt tør. Den er lige tilpas og det der med det løg, er kommet for at blive, det er super, og så når man bider i en fedtegreve...Det kan kun anbefales :-)

Næste gang vil jeg justere lidt på krydderierne og give dem en gang røg, og så skal de grilles, ikke laves på en pande.


2000g grisekød med ca 25 % fedt
500g oksekød
1 liter koldt suppe
1 kg løg og fedtegrever
2 æg
50g boghvedemel

50g salt
6g peber
3g paprika
6g koriander
1,5g muskatnød
12 Fennikelfrø
Med venlig hilsen
Per Jakobsen

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster