Side 1 af 1

Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:08
af TOK
Når i ophænger jeres røgvarer til tørring eller røgning, bruger i så snor eller kødkrog?

Og hvor plejer i at købe pågældende. Jeg tænker at bomuldssnor som man bruger til snøring bliver for tyndt?

Jeg regner primært med at røge større udskæringer som bacon, svinemørbrad og dyrekøller.

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:10
af Torp Hedehusene
Nogle gange bruger jeg kødkrog og andre gange bruger jeg snor, det er som humøret er til. :-)
http://www.harald-nyborg.dk/p4619/bomul ... n-45-meter


.

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:25
af TOK
Ok, er sådan en gang bomuldssnor fødevaregodkendt, eller tager man bare lidt let på det :)

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:29
af Tibbil
Kødkrog

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:34
af Koontz
Lægger det på en rist.

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:39
af TOK
Risten er ikke en mulighed, da ovnen ikke er bygget efter mål der passer, og vil gerne have emnerne til at hænge :)

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 20:44
af Ib M
TOK skrev:Ok, er sådan en gang bomuldssnor fødevaregodkendt, eller tager man bare lidt let på det :)

Hvis man er i tvivl kan man jo bare koge snoren inden brug. Tror ikke der er noget skadeligt i sådan en "køkkensnor"

Ib M

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 21:06
af skuffen
Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 21:13
af jim
skuffen skrev:Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.


Dem skal jeg vist lige kigge efter næste gang. Kan du huske prisen på dem?

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 22:05
af Tibbil
Silvan har kødkroge

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 22:33
af Ib M
De kødkroge jeg anvender til fisk og kød har jeg købt hos Danishoutdoor
http://www.danishoutdoor.dk/rogeovne/ro ... -varianter

Re: Snor eller kødkrog

: 27. mar 2014, 23:28
af skuffen
jim skrev:
skuffen skrev:Du kan få kødkroge rimeligt billigt i metro.


Dem skal jeg vist lige kigge efter næste gang. Kan du huske prisen på dem?


Nej, men jeg kan huske at jeg ikke syntes det var så slemt. De hænger sammen med det øvrige køkkenudstyr (piskeris, skrællere, termometre osv).

EDIT: Men det slår nok ikke danishoutdoors 10,- for en S-krog.

Re: Snor eller kødkrog

: 28. mar 2014, 16:29
af agram
Hej
Du kan med fordel bruge hampgarn, (som den der er vist på harald nyborgs side).
Den er kraftigere og kan snilt bære 2-3 kg.
Den brugte vi i min læretid bla. til hamburgerryg og skinkespæk.
Håber at det er noget info som du kan bruge.
Mvh
Anders