Kunst tarme til blok spegepølser

Brugeravatar

Emneforfatter
PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2489

Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#1 » 1. apr 2015, 01:03

Jeg har tidligere hørt om kunst tarme til blok spegepølser, og efter en tids søgning er det lykkedes mig at finde en forhandler i Tyskland :

http://www.hukki.eu/produkte/wabennetz/index.php

IMG_1725.JPG

Jeg har fået tilsendt nogle få prøver, men de fås i forskellige størrelser og jeg vil nok foretrække en lidt større dimension.

Når jeg har testet dem for vedhæftnings evne og tørre egenskaber vil jeg fortælle om resultatet. Det er så min tanke at jeg vil prøve at forhandle en god pris hjem, afhængigt af hvor mange som er interesserede i et fælleskøb.
Hvis man vil have sine blok spegepølser kant krydrede så krydrer man dem efter røgning og tørring ved at fjerne tarmen og pensle blokken med æggehvide, rulle den i krydderiet og derefter vakuum pakke den i min. 24 timer.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1819
Kontakt:

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#2 » 1. apr 2015, 07:14

Det lyder spændene :-D


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#3 » 1. apr 2015, 07:50

Jeg ser nogle interessante anvendelses muligheder.

Glæder mig til at høre mere.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#4 » 1. apr 2015, 10:02

Det ser interesant og tiltalende ud, hvis forsøget går som planlagt er jeg bestemt intereseret i nogle, der ger skulle passe i din rullepølsepresse.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2489

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#5 » 1. apr 2015, 19:54

Torp Hedehusene skrev:hvis forsøget går som planlagt er jeg bestemt interesseret i nogle,

trespasser skrev:Jeg ser nogle interessante anvendelses muligheder.


Jeg må desværre skuffe alle interesserede.

Det viste sig at når jeg lagde tarmene i vand så mistede de den fine firkantede facon og opførte sig som helt almindelige spegepølse tarme, hvad de jo også var indtil jeg lavede fine folder på dem.

Jeg ønsker alle en fortsat god første april. :lol:
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#6 » 1. apr 2015, 20:02

PB Helsinge skrev:
Torp Hedehusene skrev:hvis forsøget går som planlagt er jeg bestemt interesseret i nogle,

trespasser skrev:Jeg ser nogle interessante anvendelses muligheder.


Jeg må desværre skuffe alle interesserede.

Det viste sig at når jeg lagde tarmene i vand så mistede de den fine firkantede facon og opførte sig som helt almindelige spegepølse tarme, hvad de jo også var indtil jeg lavede fine folder på dem.

Jeg ønsker alle en fortsat god første april. :lol:

PER - din røver, jeg hoppede i med begge ben, og jeg ved endda at det ikke er Unormalt at du laver 1. Aprilsnar. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#7 » 1. apr 2015, 20:06

Tja. Det er da godt det er kunst tarme. Det havde været noget af et sygt dyr, de tarme var kommet fra [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3346
Kontakt:

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#8 » 2. apr 2015, 09:05

LOL
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Re: Kunst tarme til blok spegepølser

Indlæg#9 » 2. apr 2015, 23:54

Shit det var vist lidt af en efterbrænder på lidt øl, siden jeg ikke opdagede det [smilie=bluecolorz5_pdt_04.gif]

Tilbage til "Om udskæring, fremstilling, saltning og røgning"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst