Røget fasanbryster

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Røget fasanbryster

Indlæg#1 » 18. nov 2013, 20:20

Egentlig meget simpelt:

I saltlage i 1 døgn 25g/L
Dryppet af i 20 min og duppet tør.
Drysset med en krydderiblanding.
Røget ved 100 grader på gasgrillen i 2 timer.
ImageUploadedByTapatalk1384802394.650730.jpg

ImageUploadedByTapatalk1384802418.015930.jpg
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk1384802379.458204.jpg
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#2 » 18. nov 2013, 20:23

Krydderiblanding:

4 dele sukker
1 del salt
1 del paprika
1 del timian
Cheynnepeber efter smag.

Røgen:

Mesquite flis
Æble granulat
Enebær
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#3 » 18. nov 2013, 21:03

Øj øj - hvor ser det lækkert ud.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Nancke
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 349

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#4 » 19. nov 2013, 07:28

Jeg syntes de ser en anelse tørre ud, er de det?
Jeg har fasaner liggende, men er i tvivl om jeg skulle prøve at ryge et par stykker.
Søren Nancke
Nogle Webere (Gas og Kul/Briketter), Sundwind Gasgrill, En røgovn, Gryder, pander, drivhus og bålsted.

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#5 » 19. nov 2013, 11:07

En lille smule tørre, men dog ikke ødelagt.
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.


bassi750
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 320

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#6 » 19. nov 2013, 13:14

Nancke skrev:Jeg syntes de ser en anelse tørre ud, er de det?
Jeg har fasaner liggende, men er i tvivl om jeg skulle prøve at ryge et par stykker.



prøv at kold ryge den er super godt på et stykke brød :savl2:

viewtopic.php?f=150&t=19153
Weber One-Touch Premium 57 2006
Weber Smokey Joe 2008
pro Q 20 smoker 2011

Brugeravatar

Emneforfatter
kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Røget fasanbryster

Indlæg#7 » 19. nov 2013, 22:00

bassi750 skrev:
Nancke skrev:Jeg syntes de ser en anelse tørre ud, er de det?
Jeg har fasaner liggende, men er i tvivl om jeg skulle prøve at ryge et par stykker.



prøv at kold ryge den er super godt på et stykke brød :savl2:

viewtopic.php?f=150&t=19153


Ja ved det! Har dog ikke udstyret pt.
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster