Kan rub bliver for fint ??


Emneforfatter
styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 772

Kan rub bliver for fint ??

Indlæg#1 » 2. feb 2018, 19:25

Forleden var jeg ved at lave noget rub til pulled pork og da jeg tidligere har haft problemer med at knuse "Sugar in raw" tænkte jeg at jeg da bare kunne smide det hele i thermomixeren. Det gik også rigtigt fint, men efter få sekunder var det totalt pulveriseret.

Betyder det noget ???
Henrik

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476

Re: Kan rub bliver for fint ??

Indlæg#2 » 2. feb 2018, 20:06

styrmand skrev:Forleden var jeg ved at lave noget rub til pulled pork og da jeg tidligere har haft problemer med at knuse "Sugar in raw" tænkte jeg at jeg da bare kunne smide det hele i thermomixeren. Det gik også rigtigt fint, men efter få sekunder var det totalt pulveriseret.

Betyder det noget ???


Jeg har også skamblendet det før og det havde absolut intet at skulle have sagt her :-D
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1365

Re: Kan rub bliver for fint ??

Indlæg#3 » 7. feb 2018, 15:00

Nix, jeg laver også mit til pulver.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1843
Kontakt:

Re: Kan rub bliver for fint ??

Indlæg#4 » 7. feb 2018, 18:42

Det har intet at sige Henrik når du har givet nakkerne så lad dem stå en 20 min tid og giv så lige et extra lag der hvor det er smeltet helt
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Emneforfatter
styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 772

Re: Kan rub bliver for fint ??

Indlæg#5 » 7. feb 2018, 19:04

Tak
Det er godt nok både hurtigt og effektivt at lave det i thermomixeren
Henrik

Tilbage til "Opskrifter & billeder"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster