Ghost Barbecue 90% klar

Her kan du lave en præsentation af dit grillhold...
Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Ghost Barbecue 90% klar

Indlæg#1 » 1. mar 2014, 21:07

Så er vi ved at være klar.

Holdet er PT Louise Morten og Jacob som var en del af det gamle Team barbecue masters , med tiden håber vi at finde 1 eller 2 mand mere som kunne passe ind hos os.

Vi er med for at vinde og for at ha det sjovt med det der nu engang er blevet vores fælles hobby.

Vores holds mål for i år er DM i grill , pitmaster ( guruen ide som der snart skulle komme mere op om ) samt Kcbs event skulle vi være så heldig at nået kommer op der kort sagt Danmark.

Holdet er sammen om disse ting men vi vil stadig gerne hjælpe folk i gang og derfor vil vi fra tid til anden tilbyde folk de kan komme forbi og opleve en træning og skulle vi få plads til en event så vil der være mulighed for en heldig og komme helt med ind i vores pit og være en del af holdet de dage det vare, vi ved godt at planlægning ikke altid går som det skal så derfor planlægger vi event for event og arbejder ud fra det.

Da Danmark har rigtigt mange små hold for tiden vil vi også gerne invitere alle hold til at komme ind på vores facebook side , skulle der være konkurrencer rundt om i verden som man måske ikke lige har mandskab til så kunne der jo måske findes hjælp i andre hold med samme problem.

Vi vil som hold også gerne vise opskrifter vi bruger naturligvis ikke dem vi har planlagt at bruge til events i år men dem der er afprøvet og som vi er gået vider fra.

Vi leger også med en ide om at prøve at lave nået live streaming fra event og fra træning om det kommer til at virke er stadig uvist men nu må vi se .

Vores facebook side er https://www.facebook.com/pages/Ghost-Ba ... 8913941753 og vi håber at rigtigt mange vil bruge den og rigtigt gerne komme med gode råd og konstruktiv kritik af det vi viser fra samt gerne dele jeres ejet.

Tilbage til "Præsenter dit grillhold"Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst