Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3184
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#301 » 29. apr 2014, 10:33

Sternberg skrev:her blev det til en stufz med ost og rodfrugter


Lækkert, flot bøf... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#302 » 29. apr 2014, 11:18

takker den var også god
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#303 » 29. apr 2014, 16:01

Sternberg skrev:her blev det til en stufz med ost og rodfrugter


Fed dug :P

- flot bøf ja, men hvad er den lavet af? spørger sikkert dumt, men sådan er det nu engang :P
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#304 » 29. apr 2014, 16:37

MegaO skrev:
Sternberg skrev:her blev det til en stufz med ost og rodfrugter


Fed dug :P

- flot bøf ja, men hvad er den lavet af? spørger sikkert dumt, men sådan er det nu engang :P

Ja, det ser innovativt ud, er også nysgerrig.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#305 » 29. apr 2014, 22:01

ja det er nok mest ugerne der syntes dug er fed

det er hakket kylling med ost inden i

MegaO skrev:
Sternberg skrev:her blev det til en stufz med ost og rodfrugter


Fed dug :P

- flot bøf ja, men hvad er den lavet af? spørger sikkert dumt, men sådan er det nu engang :P
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#306 » 29. apr 2014, 22:13

takker her lige fundet et par foto mere
hakket kylling fyldt med ost
prause skrev:
MegaO skrev:
Sternberg skrev:her blev det til en stufz med ost og rodfrugter


Fed dug :P

- flot bøf ja, men hvad er den lavet af? spørger sikkert dumt, men sådan er det nu engang :P

Ja, det ser innovativt ud, er også nysgerrig.
Vedhæftede filer
foto.JPG
foto (1).JPG
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#307 » 29. apr 2014, 23:13

Okay, tak for svar :)

Har godt nok aldrig før smagt hakket kyllingefars, er det godt?
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#308 » 29. apr 2014, 23:44

MegaO skrev:Okay, tak for svar :)

Har godt nok aldrig før smagt hakket kyllingefars, er det godt?


En hjemmelavet McChicken, det er da noget af det bedste :savl2:
hilsen
Jesper


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#309 » 29. apr 2014, 23:49

Spinattærte med hjemmerøget laks og sukkerærter.
180 gr indirekte i en lille time ....serveret med salat og en honey/mustard dressing jeg fandt på hylden i Rema1000 - overraskende god.
Næste gang må jeg være endnu mere omhyggelig med at vride vandet ud af spinaten, da den blev en lille smule blød i bunden, men smagte stadig forrygende.
image.jpg

image.jpg

image.jpg
hilsen
Jesper

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#310 » 30. apr 2014, 10:53

Ahh, den ser s'gu god ud den tærte og så lige før frokost...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#311 » 30. apr 2014, 11:40

det er ok det smager ikke at så meget men det haver godt imod krydderi

MegaO skrev:Okay, tak for svar :)

Har godt nok aldrig før smagt hakket kyllingefars, er det godt?
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#312 » 30. apr 2014, 11:54

ja de er ikke dumme
jgjensen skrev:
MegaO skrev:Okay, tak for svar :)

Har godt nok aldrig før smagt hakket kyllingefars, er det godt?


En hjemmelavet McChicken, det er da noget af det bedste :savl2:
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3184
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#313 » 1. maj 2014, 18:04

Her blev det lun salat med chili- og bacon/ostepølser, hjemmelavede...

lun salat med pøls..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


skuffen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#314 » 1. maj 2014, 18:17

Den anden dag blev der bl.a. grillet et par gode store mørbradbøffer af højlandskvæg. Jeg beklager det ringe billede, men jeg var simpelthen så sulten at jeg ikke fik taget et billede fra start. Tilbehør var flødekartofler af nye (spanske) kartofler og en af min kærestes gode salater. Jeg gemmer det bedste til sidst. :-)

20140426_193243.jpg

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#315 » 1. maj 2014, 18:18

Flot grillet. Det ligner jo næsten sous vide.
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#316 » 1. maj 2014, 19:18

Her stod den på SV svinebovsteak med grøntsager, grønne asparges i baconsvøb samt løgringe i baconsvøb.
IMG_0019.JPG



.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#317 » 1. maj 2014, 19:25

Hvordan har de så løgringene?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#318 » 1. maj 2014, 19:31

prause skrev:Hvordan har de så løgringene?

Jeg skar den i 8mm. tykkelse og brugte 2 lag løg, blev da udmærket, men næste gang vil jeg skære dem i 12 mm. skiver og så bruge 3 lag løg, da jeg synes at de gerne må smage lidt mere af løg.
Vil en af de næste dage prøve igen, dog efter at have viklet bacon rundt om løgskiverne vil jeg dyppe dem i en gang pisket æg og så vendes i en blanding af panko og chili. Og så en tur i ønskebrønden.


.
Torp Hedehusene


Kenneth1975
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 139

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#319 » 1. maj 2014, 19:33

En lille æggekage med løg bacon og pølse samt en dejlig kold øl. [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Vedhæftede filer
image.jpg
Lavet på otg
Primo oval xl
2 stk. weber otg 57.
roterseri
wsm. 57.
bålsted.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#320 » 1. maj 2014, 20:52

Torp Hedehusene skrev:
prause skrev:Hvordan har de så løgringene?

Jeg skar den i 8mm. tykkelse og brugte 2 lag løg, blev da udmærket, men næste gang vil jeg skære dem i 12 mm. skiver og så bruge 3 lag løg, da jeg synes at de gerne må smage lidt mere af løg.
Vil en af de næste dage prøve igen, dog efter at have viklet bacon rundt om løgskiverne vil jeg dyppe dem i en gang pisket æg og så vendes i en blanding af panko og chili. Og så en tur i ønskebrønden.


.

Hører meget gerne om erfaringer med mrk. II
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#321 » 1. maj 2014, 20:53

prause skrev:
Torp Hedehusene skrev:
prause skrev:Hvordan har de så løgringene?

Jeg skar den i 8mm. tykkelse og brugte 2 lag løg, blev da udmærket, men næste gang vil jeg skære dem i 12 mm. skiver og så bruge 3 lag løg, da jeg synes at de gerne må smage lidt mere af løg.
Vil en af de næste dage prøve igen, dog efter at have viklet bacon rundt om løgskiverne vil jeg dyppe dem i en gang pisket æg og så vendes i en blanding af panko og chili. Og så en tur i ønskebrønden.


.

Hører meget gerne om erfaringer med mrk. II

Vender tilbage. :-)


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#322 » 1. maj 2014, 21:00

Thai-spachcock kylling med grillet spidskål og nudelsalat.
Vedhæftede filer
IMAG0381.jpg
Grundlæggende smagsgivere.
Citrongræs, ingefær og hvidløg.
IMAG0382.jpg
Udmærket kvalitet og rent faktisk til at betale i Netto.
IMAG0383.jpg
Flad kylling med urter og olie.
IMAG0384.jpg
Spidskål (spidsen er godt nok brugt en anden dag) olie, lime, citrongræs, ingefær, hvidløg.
IMAG0385.jpg
IMAG0387.jpg
IMAG0389.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#323 » 1. maj 2014, 21:25

Her stod den på vores version af Paellea fra Outdoor chef City gas grillen, et sikkert hit her i huset

ImageUploadedByTapatalk1398972299.607067.jpg
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#324 » 2. maj 2014, 07:10

I dag laver jeg lammekølle på grillen.
Det hænder, at de små købmænd køber for mange ferske lammerygge og køller hjem til Påske salg.
Og så kan man nogen gange gøre et kup på billigere lammekød efter Påske.
I år var jeg super heldig og fik 2 lammerygge og 2 køller billigt for nogle dage siden :-D

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#325 » 2. maj 2014, 07:30

Paella på grill, god ide, det må jeg også prøve.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3184
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#326 » 2. maj 2014, 16:55

OPRÅB

Ville det ikke være en god ide at lægge de store indlæg med opskrift i en tråd for selv?

Så kan opskriften bogmærkes og man kan finde den igen... :P

Bare et forslag (det er jo nok ikke bare mig, som glemmer hvor jeg har set opskriften, eller?... :lol: )
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3184
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#327 » 2. maj 2014, 16:59

Her blev det koteletter i urter...

kot-pølse1.JPG


kot-pølse32.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#328 » 2. maj 2014, 17:28

En gang gourmetsaltede skaftkoteletter med salat og flutes .1%¤
Med venlig hilsen
Morten


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#329 » 3. maj 2014, 18:44

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399135461269.jpg[/attachment]

Disse krogmodnede sataner flammegrillet på minien!

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1399135461269.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)


prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1551

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#330 » 3. maj 2014, 19:24

Ny bøfvender fra Charleston, USA steaks fra grisogko samt Charleston red rice med Tabasco.
IMG_0091.JPG
Vedhæftede filer
IMG_0095.JPG

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#331 » 3. maj 2014, 19:39

Efter en lidt kold dag i Legoland, blev det noget nemt og hurtigt.

Sous vide kyllingebryst fillet vi havde taget op af fryseren blev penslet med bbq sovs og drysset med Don Marcos bbq booster, derefter svøbt i bacon, på indirekte i ca 5 mon. på hver side, og så direkte 5 min. på hver side penslet med bbq sovs, tilbehøret var grøn salat med diverse tilbehør
Vedhæftede filer
2014-05-03 18.02.52.jpg
2014-05-03 18.03.16.jpg
2014-05-03 18.32.46.jpg
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#332 » 3. maj 2014, 19:40

skaal-um skrev:OPRÅB

Ville det ikke være en god ide at lægge de store indlæg med opskrift i en tråd for selv?

Så kan opskriften bogmærkes og man kan finde den igen... :P

Bare et forslag (det er jo nok ikke bare mig, som glemmer hvor jeg har set opskriften, eller?... :lol: )



Fin idé .1%¤
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt


skovsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 120

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#333 » 3. maj 2014, 20:09

Den nye Stuff a burger press skulle afprøves , lavede en til mig selv men droppede at bruge den til de andre. Se selv hvorfor... Men Jucy Lucy burgers ER et hit. Hustruens og ungernes blev lavet i hånden . Tilbehør : fritter , løg i svøb ,grønt og syltede chili.
Vedhæftede filer
2014-05-03 17.28.01.jpg
Cheddar bløde løg bacon ristet pepperoni og chili
2014-05-03 17.40.35.jpg
Fandeme noget af en burger bøf!
2014-05-03 18.54.57.jpg
2014-05-03 18.56.21.jpg

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#334 » 3. maj 2014, 20:27

ImageUploadedByTapatalk1399141476.590970.jpg


Jeg lavede mig et stykke flapmeat drysset med Jim Beam Spice Bbq krydderiblanding og trukket 8 timer i køleskabet. 4 min på hver side, direkte. Derefter over på indirekte i 5 min og så godt sovset ind i bbqsauce også fra Jim Beam. Det var en rigtig fin oplevelse.


"If it ain't smoking, you're joking" "Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#335 » 3. maj 2014, 20:34

Vedrørende Finns "oprop til den danske folk".
Jeg er helt enig. Kan bare ikke helt finde ud af hvor vi skal sætte grænsen. I må meget gerne melde tilbage på mine indlæg om de "fortjener" sit egen tråd eller høre til i den fælles brokkasse :-).
Jon
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#336 » 3. maj 2014, 20:47

US Angus Tri-Tip revearse sear.
Insalate Caprese.
Grillet polenta med trøffel/porcini olie.
Friskbagt foccacie.
Vedhæftede filer
IMAG0395.jpg
Polenta til afkøling og foccacie til hævning.
IMAG0396.jpg
Polenta er kogt, hæld op i et fad med trøffel/porciniolie. Kølet ned og skåret i skiver.
IMAG0397.jpg
Tomater med lidt salt, sukker og hvid balsamico (de smagte ikke af nok), mozzarella og basilikum.
IMAG0398.jpg
Ren Manitoba tipo 00 samt hvedekerner. Olivenolie og frisk rosmarin.
IMAG0400.jpg
Vægt 1400g efter trimning af fedt.
Har trukket med min egen "numse gnub" natten over.
Ca. 45 min. ved 120gr. indtil 46 gr. centrumtemp. derefter brunet godt af ved høj varme. Taget af ved 56 grader.
IMAG0402.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


ThaRock
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#337 » 3. maj 2014, 21:13

Burger 'JuicyLucy' style med syltet røde jalapenôs, friske Ghost peppers, lagret Prince Edwards Cheddar og sprøde bacontern - der var godt kick i chili og den blev grillet medium rare på BGE - løgringe, salat og frisk tomat samt Hot Headz roasted naga ketchup :savl2:

- og gin tonic, det er jo lørdag!
Vedhæftede filer
IMG_2481.JPG
IMG_2484.JPG
Griller på:
Weber Performer med Gastænding - Solgt
Weber Q120 - Solgt
Weber 'Go Anywhere'
ODC Ascona - Solgt
Weber Genesis E330
Big Green Egg Large
Big Green Egg Small
Keb-On

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#338 » 3. maj 2014, 22:18

Lækker burger - lækker udsigt.
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#339 » 3. maj 2014, 22:38

melvis skrev:Lækker burger - lækker udsigt.


Ja, det må man sige en gourmet- og goumand-burger. :-D
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


ThaRock
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#340 » 3. maj 2014, 22:48

prause skrev:
melvis skrev:Lækker burger - lækker udsigt.


Ja, det må man sige en gourmet- og goumand-burger. :-D


Tak for de pæne ord, og rigtig god grillweekend til jer [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Griller på:
Weber Performer med Gastænding - Solgt
Weber Q120 - Solgt
Weber 'Go Anywhere'
ODC Ascona - Solgt
Weber Genesis E330
Big Green Egg Large
Big Green Egg Small
Keb-On

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#341 » 4. maj 2014, 15:30

Den ser ualmindelig velstegt ud den flapmeat Kambiri :-D
måske den skulle skæres på den anden led?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#342 » 4. maj 2014, 19:16

prause skrev:Den ser ualmindelig velstegt ud den flapmeat Kambiri :-D
måske den skulle skæres på den anden led?


Du har ganske ret min ven, den er dog delt i to på langs af fibrene først, før den er sliced i mindre stykker på tværs(-;


"If it ain't smoking, you're joking" "Dén der har mest grej når han dør, vinder"
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#343 » 4. maj 2014, 20:12

Kænguru tykstegsfilet, smagte super godt :savl1:
Det er bestemt ikke sidste gang sådan en højdespringer lander på min grill :savl1:
Vedhæftede filer
2014-05-04 09.43.43.jpg
2014-05-04 16.56.59.jpg
2014-05-04 17.36.56.jpg
2014-05-04 17.41.29.jpg
2014-05-04 17.44.31.jpg
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt


ThaRock
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#344 » 4. maj 2014, 21:20

- grillede en flanksteak og smed lidt tynde skiver ovenpå pasta som er vendt i indkogt citrusfløde og så lige lidt olivenolie, parmesan og basillikum - meget simpelt og virkelig smagsfuldt.

God søndag allesammen
Vedhæftede filer
Flank Cut.JPG
Flank på pasta oppefra.JPG
Griller på:
Weber Performer med Gastænding - Solgt
Weber Q120 - Solgt
Weber 'Go Anywhere'
ODC Ascona - Solgt
Weber Genesis E330
Big Green Egg Large
Big Green Egg Small
Keb-On


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#345 » 5. maj 2014, 14:33

det ser lækker ud
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#346 » 5. maj 2014, 14:36

man bliver helt sulten af at se på den burger mums

ThaRock skrev:Burger 'JuicyLucy' style med syltet røde jalapenôs, friske Ghost peppers, lagret Prince Edwards Cheddar og sprøde bacontern - der var godt kick i chili og den blev grillet medium rare på BGE - løgringe, salat og frisk tomat samt Hot Headz roasted naga ketchup :savl2:

- og gin tonic, det er jo lørdag!
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


Hustler
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 11

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#347 » 5. maj 2014, 14:49

Svinekam lavet på grill. Gylden og crispy på yderside samt en perfekt saftig hvid i midten :)

Billede


Hestetyv
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 66

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#348 » 5. maj 2014, 18:55

Stegt flæsk ;-)
DSC_0744.JPG


Med lidt røg
DSC_0745.JPG


Og klar
DSC_0746.JPG
Senest rettet af Hestetyv 5. maj 2014, 19:14, rettet i alt 1 gang.
Mvh
Claus Gundersen

Weber 47 cm ( fra 1994 men død under storm i 2012)
Weber performer u/gastænding (2010)
Primo kamado xl oval (2014)
Weber smokey Joe (2008) *solgt*
Cobb premier kul (2013) *solgt*

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#349 » 5. maj 2014, 19:05

Restemad .1%¤

Pasta.
PP/tomatsauce: 6 store tomater, 2 fed hvidløg, lidt sukker, lidt balsamico, masser af peber og ca. 350 g. Pulled Pork, som der var til overs fra i går. Tomaterne kogt ned sammen med hvidløg og krydderier. PP skåret i stumper og simret med indtil det faldt fra hinanden - meget simpelt. Rigtig god måde at bruge en PP rest på.
Flankesteg: direkte varme indtil temp. 52-55grader - hvilet i 5 min, her omkring 50-60 gr.
Basilikum.
Vedhæftede filer
IMAG0415.jpg
Det ser s'gu da meget godt ud når man tænker på, at det er hvad køleskabet gemte...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014)

Indlæg#350 » 5. maj 2014, 19:54

der ser super lækkert ud det du får lavet MUMS

prause skrev:Restemad .1%¤

Pasta.
PP/tomatsauce: 6 store tomater, 2 fed hvidløg, lidt sukker, lidt balsamico, masser af peber og ca. 350 g. Pulled Pork, som der var til overs fra i går. Tomaterne kogt ned sammen med hvidløg og krydderier. PP skåret i stumper og simret med indtil det faldt fra hinanden - meget simpelt. Rigtig god måde at bruge en PP rest på.
Flankesteg: direkte varme indtil temp. 52-55grader - hvilet i 5 min, her omkring 50-60 gr.
Basilikum.
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 89 gæster

cron