Dagens kalveribs

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Dagens kalveribs

Indlæg#1 » 2. maj 2014, 18:38

Så kom dagen hvor jeg fik fat i lidt kalveribs.

Dagen inden havde jeg givet dem en allround rub... ( tak morten :) )

ImageUploadedByTapatalk1399048306.882916.jpg


Så blev grillen med JbI forlængeren varmet op til ca 120grader. Hvor de fik godt med kirsebær&æblerøg

ImageUploadedByTapatalk1399048382.605500.jpg


Her lå de og hyggede sig i ca 4 timer hvor de blev penslet med en hjemmelavet bbq og sprøjtet med en 50/50 blanding af æblecider og æblejuice.

ImageUploadedByTapatalk1399048496.896754.jpg


Må sige de blev rigtig gode men næste gang vil jeg nok give dem lidt længere, da vi god ka li de slipper benene.


ImageUploadedByTapatalk1399048593.734179.jpg


Men HUSK fjern hinden på bagsiden, den er godt nok sej på kalveribs. Havde glemt det på et stykke...

Tilbehør blev løg med bacon og lid all-round på....


ImageUploadedByTapatalk1399048703.540408.jpg


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 712

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#2 » 2. maj 2014, 18:51

Prøv 3-2-1 metoden hvis du har tid næste gang....ser ellers godt ud :-D
hilsen
Jesper

Brugeravatar

Emneforfatter
Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#3 » 2. maj 2014, 19:02

jgjensen skrev:Prøv 3-2-1 metoden hvis du har tid næste gang....ser ellers godt ud :-D


Ja den var i tankerne. Men synes bare ikke jeg havde læst om den til kalve ribs. Men den prøves næste gang.
For synes ikke de skal ha så meget som spareribs

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#4 » 2. maj 2014, 19:09

Glæder mig helt vildt til at prøve dem i morgen , ser kanon godt ud

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#5 » 2. maj 2014, 20:55

De ser gode ud :savl2:
Og ja 5 - 6 timer er nok det de skal have.
Men så er du den erfaring rigere :-D

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#6 » 3. maj 2014, 08:21

Et spørgsmål, der måske et svært at besvare, da smag er meget subjektiv. Men hvordan adskiller de sig fra gris, sådan smag og teksturmæssigt?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Dagens kalveribs

Indlæg#7 » 3. maj 2014, 10:10

Tekstur var ok fast, ikke "pulled beef" men i forhold til spareribs er de mindre fede. Smagen kan ikke sammenlignes. Det er 2 forskellige. Samme som pulled beef vs pulled pork :-). Men de skal laves et par gange tror jeg :-)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Dagens kalveribs

Indlæg#8 » 3. maj 2014, 11:34

Morras skrev:Tekstur var ok fast, ikke "pulled beef" men i forhold til spareribs er de mindre fede. Smagen kan ikke sammenlignes. Det er 2 forskellige. Samme som pulled beef vs pulled pork :-). Men de skal laves et par gange tror jeg :-)


Mange tak, lige præcis det jeg var ude efter :-D
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 74 gæster