Side 1 af 1

Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotelet"

: 25. maj 2015, 19:44
af Guruen
http://tv.samvirke.dk/video/11570897/mo ... griller-du

Sammen med SamvirkeTV, har jeg lavet et par små grillvideoer.

Hvad synes i om dem? Skal der laves flere?

17217990200_5d6c0ab6eb_o.jpg

17405186661_7e92132ed6_o.jpg

17405189201_8ca5865d0a_o.jpg

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 25. maj 2015, 21:47
af belnacho
Sidst jeg så dig gøre det, endte det med at jeg købte en primo af Stig. [smilie=bluecolorz5_pdt_08.gif]

Råder også kunderne i slagteren til interval stegningen af svinekød.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 07:51
af FamJakobsen
Det ser rigtig lækkert ud :savl2:, men jeg har lige et par spørgsmål

I videoen både denne og den hvor du griller bøffer, griller du så uden at have låget lukket?

Er det derfor du ikke har fyldt grillen så meget op med kul for at undgå den bliver alt for varm?

Hvis du griller uden låg hvordan står lågen i bunden så?

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 08:24
af Guruen
Låget er altid lukket under grillning!!!

Det er kun når der står en nysgerrig kameramand, at låget er åbent [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 08:42
af FamJakobsen
Ok [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 10:24
af KennC
Intervalgrillet skaft-kotelet. Det er gudespise :savl2:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 10:25
af Guruen
I love it.

Specielt når man lige snitter benet fri, så der er en håndtag.

#vierallehulemænd

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 26. maj 2015, 14:04
af PF85
Bliv endelig ved! Der er så meget brug for kvalitets videoer som disse. Godt arbejde!

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 28. maj 2015, 16:51
af prause
Jeg kan godt lide jeres videoer. Denne synes jeg er bedre og mere informativ end bøfvideoen.
Man kan altid diskutere hvor mange detaljer der skal med, men fordelen ved disse er at de er korte og enkle. Dermed har man måske ikke fået hele billedet med en enkelt video, men ser man nogle stykker (og det vil man gerne netop når de er korte og præcise) så får man en del gode tips.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 28. maj 2015, 17:27
af The Smoker
Når der steges direkte på kamado som i videoen og vi snakker 3 min pr stegning - er grilltemperaturen så omkring 200 grader?

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 28. maj 2015, 18:49
af Guruen
Ja - 200-225 grader.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 28. maj 2015, 20:48
af MiNo
Jeg fik et nyt tip ud af dette. Eller en ny måde at interval grille på.

Jeg har altid givet f.eks. 2 minutter pr side, og så hvile. Kan se at guru'en "hviler mellem hver side."

Er det et tilfælde, eller noget det er afprøvet som bedste resultat?

God video i øvrigt.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 29. maj 2015, 06:52
af Guruen
Hej mino

Det er sådan jeg har testet at man får det bedste resultat.

Det sikre mere saftighed.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 29. maj 2015, 08:26
af Treblach
Noget jeg ikke helt kan se eller gennemskue er, når koteletterne et grillet på den første side, skal den så hvile på den rå eller stegte side?

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 29. maj 2015, 08:44
af Guruen
Den skal hvile på den stegte side.

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 29. maj 2015, 10:53
af clancy
flere videoer - ja tak .1%¤ Måske et videotek kunne blive en del af det nye site.
Mvh clancy

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

: 29. maj 2015, 11:25
af Treblach
Guruen skrev:Den skal hvile på den stegte side.


Tak. :-D