Restaurant og kul

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
Carnis
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Restaurant og kul

Indlæg#1 » 19. jul 2015, 13:57

Hej alle sammen.

Åbner snart restaurant i østjylland hvor vi har fået bygget special grill, emhætte og udsugning, til brug af kul :)

Grillen kommer til at stå ude i restauranten så det er det første kunderne ser og oplever.

Nåh men tilbage til spørgsmålet.

Hvilken slags kul vil i anbefale, skriv også hvor det kan købes og pris.

Ser frem til alle jeres inputs :-)

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Restaurant og kul

Indlæg#2 » 20. jul 2015, 09:26

Må man vide hvor vi skal besøge dig. Lyder jo spændende.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Restaurant og kul

Indlæg#3 » 20. jul 2015, 10:14

Jeg ville anbefale dig at prøve tbs trækullet. www.tbsgrillshop.dk
Jeg ved der er andre prof-steder der bruger deres kul
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Restaurant og kul

Indlæg#4 » 20. jul 2015, 11:00

Jeg vil anbefale Best of the West fra Barbecue Masters
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Restaurant og kul

Indlæg#5 » 20. jul 2015, 12:05

Du er nød til at prøve dig frem og finde den grill/kul smag i ønsker...

Tbs, har nogle gode slags og lidt forskelligt
Best og tre West en hel anden smag
Traekul.dk et tredje sted meget neutral smag
Weber trækul en nyere spiller på markedet

Men min anbefaling er at du finder den smag du ønsker og holder dig fast til dem...

Faldt lige over dette link viewtopic.php?t=11976

Lyder spændende med stedet - linklige hjemmesiden til den når den er klar :-)
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 236

Re: Restaurant og kul

Indlæg#6 » 20. jul 2015, 15:31

scharstein skrev:Du er nød til at prøve dig frem og finde den grill/kul smag i ønsker...

Tbs, har nogle gode slags og lidt forskelligt
Best og tre West en hel anden smag
Traekul.dk et tredje sted meget neutral smag
Weber trækul en nyere spiller på markedet

Men min anbefaling er at du finder den smag du ønsker og holder dig fast til dem...

Faldt lige over dette link viewtopic.php?t=11976

Lyder spændende med stedet - linklige hjemmesiden til den når den er klar :-)


Faldt lige over dit link.

Er det de kul som silvan har til 40kr for 7kg, som guruen vurderer højt?

https://eshop.silvan.dk/vare/natural-oa ... AqFy8P8HAQ

Mvh Kim
Primo oval Xl
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Restaurant og kul

Indlæg#7 » 20. jul 2015, 18:17

Det lyder sjovt , hvor kommer den til at ligge .

Jeg kan forstille mig du kommer til at ha et ret stort forbrug og vil lige være sikker på du snakker trækul og ikke briketter da en hjemmelavet grill nok vil komme til at tygge en del igennem .

Men med så stort et forbrug som et spisested jo nok vil ha så ville jeg vælge en ret røg neutral trækul/briket også selv tilsætte nået ren træ det vil også give jer muligheden for at selv bestemme røgsmag som tung røg om vinter og en let frugt røg sommer .

Hvis jeg var dig ville jeg prøve et par af de anbefalet og i bund og grund kommer det vel også an på prisen .
Tbs grillshop - tbs kul / vil du ha mere røgsmag primo kul ( begge teste og super kul)
Barbecue Masters - Best of the West kul , en rigtigt god kul med en god smag ( teste og super kul )
Hasim kul - ved ikke lige hvad det hedder men jeg bruger det selv og syntes det er en god kul også som helt sikkert også kan bruges .

De 3 viste er jeg sikker på alle 3 ikke løber tør for kul så du ville kunne være sikker på at kunne få når det skal bruges .

Test dem og snak med forhandler om en rabat når der bestilles større posioner

Brugeravatar

Fanoe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 297

Re: Restaurant og kul

Indlæg#8 » 20. jul 2015, 20:12

Det er disse kul fra TBS som guruen henviser til. De er rimelig neutrale i "smagen".
Jacob F.
Primo Oval XL

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Restaurant og kul

Indlæg#9 » 20. jul 2015, 23:07

Brisse skrev:
Faldt lige over dit link.

Er det de kul som silvan har til 40kr for 7kg, som guruen vurderer højt?

https://eshop.silvan.dk/vare/natural-oa ... AqFy8P8HAQ

Mvh Kim


Nej det er ikke de samme dem i silvan er Best of West og dem guruen testede er all natural

Men som en af de andre skriver vælg en stabil leverandør, aftal med ham at de altid har en Palle eller to til at stå i reserve til dig - hold dig lang væk fra silvan, Harald, biltema mv - du kan IKKE være sikker på deres udvalg
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Restaurant og kul

Indlæg#10 » 21. jul 2015, 09:17

Brisse skrev:
scharstein skrev:Du er nød til at prøve dig frem og finde den grill/kul smag i ønsker...

Tbs, har nogle gode slags og lidt forskelligt
Best og tre West en hel anden smag
Traekul.dk et tredje sted meget neutral smag
Weber trækul en nyere spiller på markedet

Men min anbefaling er at du finder den smag du ønsker og holder dig fast til dem...

Faldt lige over dette link viewtopic.php?t=11976

Lyder spændende med stedet - linklige hjemmesiden til den når den er klar :-)


Faldt lige over dit link.

Er det de kul som silvan har til 40kr for 7kg, som guruen vurderer højt?

https://eshop.silvan.dk/vare/natural-oa ... AqFy8P8HAQ

Mvh Kim


Det er gode kul og neutrale hvad angår røgsmag. Brugte dem selv i et års tid, men har ikke rigtig kunne finde dem længe. Desværre ødelægger fragtprisen det lidt. Ellers et super køb
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


Lørup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 9

Re: Restaurant og kul

Indlæg#11 » 21. jul 2015, 13:49

BertramGT skrev:Det er gode kul og neutrale hvad angår røgsmag. Brugte dem selv i et års tid, men har ikke rigtig kunne finde dem længe. Desværre ødelægger fragtprisen det lidt. Ellers et super køb


Man kan vælge at få dem leveret til sin nærmeste Silvan, uden beregning.

Mvh.

Lørup
Mvh.
Lørup

------------------
Primo Oval XL


sandaa
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Restaurant og kul

Indlæg#12 » 21. jul 2015, 14:08

Jeg kommer lige fra Silvan i kastrup, og de kunne se i deres system at Best og the West er inaktiv i sortiment, så de tømmer deres lager og så er det slut med dem.

Mvh
Thomas


Sent from my iPad using Tapatalk
Thomas
Den glade ejer af
Primo oval XL 2013
Kamado Joe Jr.
CyberQ Cloud


Smokey Pedersen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Re: Restaurant og kul

Indlæg#13 » 21. jul 2015, 14:47

Hej
Blot til info.
Man kan ikke få leveret til nærmeste Silvan uden beregning af fragt, med mindre de har varen på lager. Og der er ingen butikker der har BOTW kul på lager.
ha en god dag
Kim
Smokey Pedersen

Primo Oval XL


Lørup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 9

Re: Restaurant og kul

Indlæg#14 » 21. jul 2015, 14:54

Jeg må give dig ret Smokey Pedersen, havde ikke set at knappen var disabled da jeg skulle vælge leveringssted, øv.
Det var ellers billige kul.
Mvh.
Lørup

------------------
Primo Oval XL


Smokey Pedersen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 77

Re: Restaurant og kul

Indlæg#15 » 29. jul 2015, 19:37

Hej
Nu skal i lige høre det seneste om Silvans "tilbud" på Best of the west kul.
Jeg bestilte 20 7 kg poser og med transport blev det 1100,-.
Modtog ordrebekrærtelse fra Silvan.
Ups! Så kom deres "kundeservice" tilbage og meddelte at de først kunne leveres medio september - Well ok sagde jeg.
Så går der lige et par dage og så vender de tilbage igen og fortæller at de slet ikke kan levere BOTW kul!!
De foreslår så nogle af deres ringe kul, hviklet jeg takker nej til.
Foreslår at de levere samme antal Kg Heat Beads, men det siger de nej til.
Jeg må sige at jeg er noget skuffet over Silvans såkaldte Kundeservice.
Well, well, well
Kim
Smokey Pedersen

Primo Oval XL

Brugeravatar

jaknil
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1369

Re: Restaurant og kul

Indlæg#16 » 29. jul 2015, 23:27

Soler trækul:
viewtopic.php?f=52&t=36717&hilit=blive

Og selvfølgelig de allerede nævnte fra TBS
Primo Oval XL
Auplex Mini
Auplex XL
Hjemmebygget `kamado´ style pottegrill
Stor jernmonster til de store begivenheder
Weber Q300


Luke 5:6
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 51

Re: Restaurant og kul

Indlæg#17 » 30. jul 2015, 06:06

Hej

Jeg går ud fra at vi taler om Carnis på Søndertorv i Silkeborg?
Åbner i snart?

Det er 1 måned siden at man kunne læse at I åbnede om et par uger.


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 330

Re: Restaurant og kul

Indlæg#18 » 20. aug 2015, 09:01



Emneforfatter
Carnis
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Restaurant og kul

Indlæg#19 » 12. sep 2015, 12:29

Glemte helt i travlheden at meddele jer at vi er åben.
Så kom endelig og besøg Restaurant Carnis på Søndergade 32 i Silkeborg.
Bestil bord eller Take away på Tlf 93 200 797.
Du kan se menuen på Carnis.dk

Som sagt så griller vi KUN med rigtig kul på den åbne grill som er placeret som det første når du træder ind i restauranten.

Lige nu har vi en udfordring med at udsugningen er lidt for kraftig så man kan høre det suser fra den men har et prof ventilation firma på opgaven så det bliver løst hurtigst muligt. Nogen gæster lægger ikke mærke til det, andre syntes det er hyggeligt og et mindre tal kan ikke holde det ud.
Men lover jer at servere noget rigtig lækkert direkte fra kul grillen

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Restaurant og kul

Indlæg#20 » 12. sep 2015, 17:31

Hvilke kul er du så endt med?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster