Kylling på wsm

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Kylling på wsm

Indlæg#1 » 24. jun 2017, 16:51

Mit første mad på wsm low n slow på 4 timer.
Vedhæftede filer
_20170624_164727.JPG
Kylling
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Kylling på wsm

Indlæg#2 » 24. jun 2017, 20:19

Hvilken temperatur?
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Kylling på wsm

Indlæg#3 » 24. jun 2017, 20:38

120 til 130 og røg æbleflis vil gerne hade holdt den på Ca 100 men det var først gang jeg brugte wsm jeg lige lære at styre temperaturen
Hilsen Henning
Aabenraa


PedeGrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Kylling på wsm

Indlæg#4 » 24. jun 2017, 20:40

Wauw :-)

Sprødt eller blødt skind?

De gange jeg har forsøgt mig med low n slow kylling har skindet været håååbløst..

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Kylling på wsm

Indlæg#5 » 24. jun 2017, 21:00

Hade sprødskind. Det er den bedste kylling jeg har lavet meget mør
Hilsen Henning
Aabenraa


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Kylling på wsm

Indlæg#6 » 24. jun 2017, 22:20

Fedt Henning :-)
hilsen
Jesper

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1553
Kontakt:

Re: Kylling på wsm

Indlæg#7 » 26. jun 2017, 01:02

Lyder meget lækkert :-)
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Kylling på wsm

Indlæg#8 » 26. jun 2017, 07:51

Det var det også
Hilsen Henning
Aabenraa


hs64
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 148

Re: Kylling på wsm

Indlæg#9 » 26. jun 2017, 19:03

Hej har den lagt i salt lage eller har den bare fået salt

mvh

Henrik

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Kylling på wsm

Indlæg#10 » 26. jun 2017, 19:43

Den har fået lidt salt og lidt bbq kryderi fra hedebogaard krydderier
Hilsen Henning
Aabenraa

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster