Transport af pulled pork

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.

Emneforfatter
styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 772

Transport af pulled pork

Indlæg#1 » 16. maj 2017, 11:25

Jeg skal lave pulled pork til 30 personer på lørdag.

Vil det ikke være ok at lave det fra fredag til lørdag, pakke det i ind i staniol direkte fra grillen og så i en varme kasse og transportere det halvanden time i bil inden det skal spises ??
Henrik

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1843
Kontakt:

Re: Transport af pulled pork

Indlæg#2 » 16. maj 2017, 11:39

Det kan du sagtens Henrik
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Transport af pulled pork

Indlæg#3 » 16. maj 2017, 14:41

Ingen problem. Kødet bliver kun bedre af at hvile lidt på den måde (synes jeg). Bare vent med at pulle til du er fremme.
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Henning W Pedersen, keldp og 20 gæster