Det er efterhånden længe siden vi har afholdt pizza kursus på Sjælland
Så vil lige høre hvad folk siger
Det er selvfølgelig Frederik fra Fredstone der kommer og underviser.
Kurset indholder:
ALLE SKAL som minimum selv lave 2 pizzaer (1 stk. af "her og nu dejen" og 1 stk. af den koldhævede dej) naturligvis under kyndig vejledning.
Hvad skal vi være opmærksom på, når vi køber mel og hvilke meltyper er gode til pizzadeje.?
Kan alt mel bruges til pizzadeje.?
Æltning af dej(e) ?
Hvordan foretager vi en dejprøve.?
Hvornår er dejen æltet tilstrækkelig.?
Hvor meget skal dejen vejes af på, i forhold til grillens størelse.?
Deep pan/Italienske pizza.?
Opstramning af en dej.?
Hæve/ligge/hviletider.?
Udformning af en pizza.?
Pizzatopping/ingredienser til den perfekte pizza.?
Hvordan skovler vi en pizza op på pizzaspaden.?
Hvordan håndterer vi pizzaen i grillen.?
Alt om temperatur i de forskellige grill.?
Alt om afbagning af pizza.?
Alt om opsætning af grillen til pizza.?
Efter kurset er der naturligvis fuld support til samtlige kursister.
Pris ved 12 personer 578kr
Pris ved 15 personer 560kr
Der vil blive afbagt på primo oval Xl - DPG DanishPelletGrill - Q300