Pulled Pork - inspireret af Tulip

For dem der ikke lige fik maden lavet på grillen...
Brugeravatar

Emneforfatter
techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1263

Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#1 » 7. mar 2015, 23:27

En nakkekam blev skåret i større stykker, så den nemmere kunne komme på glas.

IMG_1754.JPG


Bidderne blev kryderet med Rub-a-duck som består af og som skulle egne sig til Pulled Pork.

Paprika
Salt
Brunt sukker
Chili pulver
Peber
Hvidt peber
Oregano
Hvidløgspulver
løgpulver
Cayennepeber

IMG_1755.JPG


Derefter blev stykkerne brunet på komfuret i et forsøg på at give lidt stegeskorpe.

IMG_1758.JPG


Stykkerne blev placeret i mindre patent glas. På dette tidspunkt er de stadig rå ideni. Lidt vand tilsættes sammen med lidt røgsmag og lidt fond.

IMG_1764.JPG


Glas fik herefter en tur i en pressure canner.

IMG_1771.JPG


Glas blev taget ud efter 2 timer for at være sikker på at de kunne "pulles".

IMG_1773.JPG


De kunne helt klart pulles. Smagen var "kogt" og de virker på den ene side både fede fordi fedt ikke når at opløses på samme måde som på grillen, men samtidigt lidt tørt når man spiser det. Der er også noget der bare ikke fungerer i krydringen. Jeg har ikke brugt krydderi blandingen før, så om det er den eller kogningen der gør det skal jeg ikke kunne sige. Det er ikke fordi de smager dårligt, men noget er "off".

IMG_1780.JPG


Men hvad fanden.. Når det er "trukket" ser det stadigt bedre ud end Tulips og nu har jeg 3 glas med kattemad der kan holde sig i årevis :-)
Med venlig hilsen,
Thomas


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 306

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#2 » 8. mar 2015, 00:05

du er godt nok et legebarn
På den gode måde
Håber katten bliver glad for maden
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#3 » 8. mar 2015, 06:08

Topkarakter herfra.
Hahahaha
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1070
Kontakt:

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#4 » 8. mar 2015, 08:25

Guruen skrev:Topkarakter herfra.
Hahahaha


Enig.

God stil at lege med maden på den måde :)

/Jacob

Brugeravatar

Emneforfatter
techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1263

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#5 » 8. mar 2015, 08:54

Ja, man er jo nød til at lege og eksperimentere for at lære noget nyt.. og ikke mindst huske at skrive om det når noget ikke fungerer. På den måde bliver alle klogere (og kan få et billigt grin på ens bekostning :-) )
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#6 » 8. mar 2015, 09:29

Super fedt indlæg og god idé. Men lov mig at du aldrig nævner et eksperimenterende hjemmelavet produkt i samme sætning som Tulips "hundemad".
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 944

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#7 » 8. mar 2015, 12:56

prause skrev:Super fedt indlæg og god idé. Men lov mig at du aldrig nævner et eksperimenterende hjemmelavet produkt i samme sætning som Tulips "hundemad".


Sidst jeg serverede et tulipprodukt for min fars hund gad den ikke at æde det :oops:
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Pulled Pork - inspireret af Tulip

Indlæg#8 » 8. mar 2015, 15:01

Normal ville jeg aldrig svine andre folks mad til men det der er alså fucking nasty .

Hatten af for du prøver og deler det , syntes det er fedt når folk også deler en bommert og ikke kun når det blev super .

Tilbage til "Mad lavet på andre måder end grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster