
Bag overskriften gemmer der sig et forsøg på at få en roastbeef til at smage som kæden "Chicago roasthouse". Deres krydderiblanding er helt fantastisk - og meget meget hemmelig...

En lille roastbeef fra Kvickly skal lade livet for dette eksperiment.

Den masseres med krydderiet fra Dr. BBQ samt rigeligt med Gaucho krydderi fra Steven Raichlin.
Lad stegen trække i en halv time ved stuetemperatur inden den kommes på grillen.

Et par bagekartofler skæres i 4-5 mm tykke skiver og lægges i et fad der tåler at komme på grillen. De pensles med olie og drysses let (og vi mener let) med Gaucho krydderiet. Det kan være meget stærkt...!

En købe peberrodssalat blandes med frisk peberfrugt, grov grillpeber og lidt ekstra frisk peberrod (hvis man har det hjemme).

Gulerødder skæres i kvarte og stegen i lidt smør på panden. Efter lidt tid kommes 1-2 spsk balsamico ved. De må endelig ikke steges slatne, men skal stadig have bid når de serveres.

Stegen tages af ved 54-55 grader og skal hvile i 10 minutter.

Dejligt ser det ud...

Kartoflerne blev helt perfekte. Og havde fået en dejlig sprød (og i kanterne knasende) overflade.

Og så skulle der spises...

Kødet var himmelsk. Smagen af krydderierne var (næsten) som på Chicago roasthouse. Dejlig dejlig krydderismag.
- Og roastbeef på grill er altid en dejlig mundfuld i sig selv.